Ljubav

Direktno.rs

04. 04. 2021. 18:57 1

Ljubomorna sestra isplanirala kako da uništi brak rođenom bratu

Uglavnom su svi srećni kada njihov brat ili sestra pronađu osobu sa kojom žele da provedu ceo život. Međutim, jedna žena je bila toliko ljubomorna na brak njenog brata, da je odlučila da pronađe muškarca koji će zavesti njegovu partnerku i tako uništi njihov brak.

Na popularnoj aplikaciji za upoznavanje Bambel napravila je profil dizajniran da pronađe muškarca koji bi bio spreman da upropasti ovaj brak. U opisu profila postavila je fotografije brata i njegove supruge i detaljan opis onoga šta traži.

- Moj brat i njegova supruga, koji su na fotografijama, imaju sjajan brak i stalno se hvale time. Ali ja tražim muškarca koji će se umešati u njihovom braku i zavesti njegovu suprugu. Pošaljite mi poruku i objasnite zašto biste bili dobar kandidat - napisala je na profilu.Njen profil brzo je podeljen na drugim društvenim mrežama gde je postao viralan, a mnogi su bili zgroženi idejom.

- Zamislite da vas toliko uznemirava tuđa sreća - napisao je jedan korisnik, dok je drugi predložio dokonoj ženi: "Umesto ovog plana, pokušajte da usmeriš energiju i pronađeš sebi muža." 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]

Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati