Ljubav

Direktno.rs [ Izvor: Woman's Healt ]

04. 02. 2024. 21:02 1

Bukvalno VRELA igrica: Želećete još!

Igra voskom u krevetu se svodi na kapkanje voska iz sveće po telu vašeg partnera i obrnuto. To je poigravanje sa čulima, kako je opisao seksualni terapeut Nil Kenon iz Denvera.

Igra voskom dobar je odabir ako želite da probate nešto "nestašno" ili ako želite da eksperimentišete s malo peckanja ili boli, zavisno od ličnog praga tolerancije.

Budući da ona uključuje sveće, koje uključuju vatru, prvi korak je edukacija kako da ne zapalite stvari i sačuvate ih, a u nastavku teksta otkrićemo kako da to uradite.

Šta se tačno događa za vreme igre s voskom?

Eksperimentisanje sa daljinom iz koje želite da vam vosak kaplje na kožu. Vosak koji kaplje s veće udaljenosti ima malo više vremena za hlađenje, kaže terapeut.

Dalje, navodi kako za neke nije uopšte stvar u toplini i količini voska koji kapa po erogenim zonama - leđima, grudima, vratu ..., već njih uzbuđuje osećaj njegovog ljuštenja s kože kada se ohladi.

Za druge je pak u pitanju kapljanje novog, toplog voska na njegov već ohlađen sloj na koži. Takođe, neki vole da nose i povez na očima za vreme igre s voskom kako bi doživeli i element iznenađenja jednom kada on kapne. Ako ti se sve to čini previše, možeš da pokušaš da izmeniš ​​vruće i hladno unoseći led u mešavinu i provlačeći ga po koži nakon ili tokom igranja voskom.

Kako se pripremiti za igru ​​voskom?

Pripremi kožu

Kenon navodi da je priprema najbitnija. Odvojite vreme i pripremite svoju kožu pomoću losiona ili ulja tako da se vosak lakše čisti i da ne izazove iritaciju. Prethodno brijanje takođe je dobar potez kako se vosak ne bi zapetljao u dlačice.

Vrsta sveće

Ono što takođe treba uzeti u obzir je i vrsta sveće. Velike su šanse da nova, blistava mirisna sveća od lavande koju imate na kuhinjom stolu neće uraditi ono što je potrebno u igri s voskom. Prejako će goreti, vosak će biti prevruć i opeći će kožu. Umesto toga, kupite mekanu masažnu sveću namenjenu interakciji s telom ili onu napravljenu od parafina ili soje.

Uklonite zapaljivo

Nakon što pripremite kožu i sveću, još uvek nije vreme za prelazak na igru. Važno je da oko sebe uklonite stvari koje su zapaljive kao što su alkohol ili lak za kosu. Možda zvuči ekstremno, ali verovatno ne želite da vatrogasci moraju da probiju ulazna vrata dok ste vi goli u posteljini.

Tolerancija na bol

Poslednja stvar koju morate uraditi je da otkrijete svoju toleranciju na bol, navodi Kenon. Pre igre s partnerom testirajte vosak na ruci kako bi bili sigurni da temperatura odgovara. Zatim ga testirajte na partnerovoj ruci, čak ako se i slažete da vam vosak nije prevruć, testirajte ga i na drugim područjima tela da bi se sigurno i opušteno upustili u igru.

Šta kada je sve spremno?

Kada dođe vreme za početak igre s voskom, pobrinite se da držite sveću najmanje 15 centimetara od tela kako ne bi zapalili nešto ili opekli sebe ili partnera. Morate paziti i da sveću ne udaljite previše od mesta na koje želiš da kapne kako bi izbegla prskanje vrućeg voska sa strane, na krevet i drugi deo tela. Ako dođe do bilo čega iznenadnog, ugasite sveću i stavite je sa strane. Najmanji problem je ponovno zapaliti. Ako u bilo kom trenutku vosak počne da bude neugodan, odmah recite partneru da bi on mogao da prestane. Komunikacija je prioritet tokom igranja voskom i svih seksualnih iskustava, navodi Kenon.

Šta posle završetka?

Posle seksa i igre s voskom, naravno, dolazi maženje i razgovor. Svakako sa partnerom porazgovarajte o tome da li mu se svidela igra i da li želi nešto da promeni kako bi vam sledeći put bilo još bolje.

Posle toga dolazi čišćenje. Svakako pričekajte da se vosak ohladi pre nego što krenete da ga uklanjate s površina jer tako će se lakše odvojiti. Što se tiče tela, vosak možete odstraniti takođe ili kad se osuši ili ga ukloniti mokrim peškirom.

I zapamtite - ako igra voskom ne uspe iz prve, nemojte odustajati! Praksa je najbolji način za učenje. Srećno i sve radite na svoju odgovornost.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]

Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati