Kultura

Direktno.rs

28. 09. 2024. 15:57 0

Ešton Kučer odbio da priča o Didijevim žurkama: Imam puno toga da kažem, ali ne smem

Glumac Ešton Kučer je dobar prijatelj repera Šona Didija Kombsa, poznatijeg kao Pi Didi, uhapšenog zbog optužbi za trgovinu ljudima u seksualne svrhe, reketirenje, posredništvo u prostituciji i ostale povezane zločine.

S obzirom na njihovo poznanstvo, Kučer je bio redovan gost na Didijevim razuzdanim zabavama, o čijim je detaljima upitan tokom gostovanja u emisiji Hot Ones pre nekoliko godina, prenosi Page Six.

Ne sme da progovori?

 - Imam puno toga da kažem, ali ne smem. Dakle, uh... Ne smem da prepričam ni ovu. Priče o Didijevim žurkama, čoveče, to su neka čudna sećanja -  rekao je i odbio da govori o pojedinostima zabava.

Poznato je da su glumac i reper 2009. godine organizovali Didijevu tradicionalnu belu zabavu povodom borbe protiv malarije, koja se zvala Malaria No More.

Međutim, ne postoje nikakve naznake ili dokazi da su Eston ili neko od ostalih poznatih s partija bili uključeni u ilegalne radnje.

Kučer se prisetio druženja s Kombsom i kako su znali da gledaju fudbal, kao i reperove težnje da u svemu bude najbolji.

Kako kaže, Kombs je jednom prilikom predložio da zajedno trče i otprilike na pola puta mu je ponestalo snage, pa je zamolio Kučera da zbog paparaca neprimetno uspori kako ne bi izgledalo kao da on ne može da trči. To je repera razljutilo te je, prema Eštonovim rečima, počeo da trenira za njujorški maraton.

Optužbe se samo nižu

Podsećamo, reper Pi Didi se suočava se s nizom optužbi - od seksualnog napada i zlostavljanja do trgovine ljudima - uključujući i optužbe njegove bivše partnerke Kasandre "Kesi" Venture.

On je negirao sve za što ga terete. Njegov advokat Mark Agnifilo rekao je da su "razočarani" hapšenjem i da je njegov klijent "nevin čovek".

 - Didi Kombs je muzičar, samouki preduzetnik, porodični čovek pun ljubavi i dokazani filantrop, koji je proveo poslednjih 30 godina gradeći carstvo, obožavajući svoju decu i radeći na uzdizanju crnačke zajednice - rekao je takođe advokat.

Nakon što je uhapšen, veliku pažnju izazvale su njegove "bele žurke", zabave koje su se održavale od 1998. do 2009. u njegovoj vili u Ist Hemptonsu.

Dress code - sve belo. Međutim, to nije jedina vrsta zabava koje je organizovao. Tokom njegove karijere bilo je puno žurki koje se sada nazivaju ozloglašenim.

Na tim zabava bilo je polugolih žena, žena u kostimima anđela koje su delile pića gostima...

Tom Svup, bivši insajder muzičke industrije, ispričao je kako je sve to izgledalo.

Kada bi krenula "prava" zabava, Tom kaže da su muški i ženski gosti bili seksualno ponižavani kako bi dobili diskografske poslove ili novac. 

Kaže da su se svakakve droge konzumirale na tim zabavama - od ekstazija do kokaina. Postojale su i seks-sobe, koje je agent Ministarstva unutrašnjih poslova opisao nakon pretresa. U sobama je bilo mnogo kamera.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Neozbiljni ste

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati