Kultura

Direktno.rs

17. 09. 2024. 15:58 0

Robert Dauni Džunior prezire ovaj film: Verovatno najgori svih vremena

Oskarovac Robert Dauni Džunior danas ima zavidnu karijeru, ali svestan je svojih promašaja iz prošlosti.

Tokom razgovora s autorom Benom Falkom, koji je napisao njegovu biografiju "Robert Downey Jr.: The Fall and Rise of the Comeback Kid", glumac je otkrio zbog koje uloge je zažalio iako je na nju pristao kako bi oživeo karijeru.

Deset godina pre nego što se pojavio u Iron Manu, Dauni Džunior je pristao na sporednu ulogu u akcionom filmu "Lovci na begunce" (U.S. Marshals).

Reč je o nastavku kritički hvaljenog filma "Begunac" (The Fugitive) s Harisonom Fordom u glavnoj ulozi.

Za razliku od prethodnika, "Lovce na begunce" nisu dočekali hvalospevi kritičara i publike, a na Rotten Tomatoesu ima samo 30 odsto.

Glavnu ulogu u filmu igra Tomi Li Džons, koji je igrao saveznog šerifa Sema Džerarda. Sem mora da ulovi begunca Marka Šeridana (Vesli Snajps), a u tome mu pomaže agent FBI-a Džon Rojs (Robert Dauni Džunior).

Dauni Džunior je krajem 90-ih pokušavao da oživi svoju karijeru nakon niza problema sa zakonom i bio je siguran da će mu u tome pomoći nastavak hvaljenog filma Begunci. Osim toga, ulogu je prihvatio zato što je hteo da glumi u filmu koji bi se svideo njegovom sinu.

 - Mislio sam da mi nešto nedostaje i da treba da radim na filmu poput onih koje volim da gledam sa sinom - izjavio je glumac, prenosi Collider.

Međutim, do kraja snimanja bio je toliko umoran i razočaran celim projektom da je u šali izjavio da bi radije išao u zatvor na testiranje na tuberkulozu nego se još jednom pojavio na setu tog filma.

Uloga Džona Rojsa brzo mu je dozlogrdila jer je lik bio pokvaren i jednodimenzionalan, a za sam film je rekao da je "verovatno najgori akcioni film svih vremena".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati