Kultura

[ Izvor: Mediji ]

07. 09. 2024. 12:13 5

Pozdravi nam Mišu i Rajka: Članovi Riblje čorbe potresnim govorom se oprostili od Bore

Na komemorativnom skupu Bori Đorđeviću u Kulturnom centru u Čačku, prisutnima su se obratili i članovi "Riblje čorbe" Nikola Zorić i Miroslav Vicko.

Nikola Zorić je istakao da mu je čast što je uz Boru, kao deo legendarne grupe, bio 22 godine.

- Imao sam tu čast da u okviru grupe "Riblja Čorba" budem uz Boru pune 22 godine, da ga upoznam i shvatim. Upoznao sam i kolege iz benda. Bore više nema. Svet ga više nema. Obezglavljeni smo. To su rečenice koje će ostati zauvek urezane u sećanju. Pre tri godine Bora je napisao pesme za naš novi album, poslednji. Bio je jako teško muzički ispratiti njegove duboke misli i teške emocije. Njegova snaga i volja su nama dale inspiraciju da taj posao obavimo na najbolji način. Album "Ljubav i smrt" ostaće nam kao zaveštanje Bore Đorđevića da ga podelimo sa vama. Porodica Bore Đorđević i grupa "Riblja Čorba" imaće tu čast da Borine uspehe i priznanja čuvaju i neguju sa posebnom pažnjom i na pravi način.

Miroslav Vicko, kao jedan od osnivača "Riblje čorbe" poručio je da se Bora vara ako misli da je otišao.

- Dragi prijatelji, ja kao jedan od osnivača imam potrebu da kažem par reči u ime celog benda. Dragi naš Boki, ako misliš da si otišao, varaš se. Ako misliš da si nas ostavio, takođe se varaš. Zauvek ćeš ostati duboko u našim srcima. Imali smo tu čast što si nas izabrao da se družimo. Voleo bih da nam pozdraviš Rajka i Mišu, da kažeš da nam užasno nedostaju, kao što ćeš i ti. Nađi večnost, spokoj i mir, jer to si brate zaslužio.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati