Kultura

Direktno.rs

02. 09. 2024. 11:59 0

Otišla iz Srbije, pa postala bebisiterka! Našu poznatu glumicu je osvojio teniski trener, a ovako je sve počelo

Glumica Nataša Tapušković dobro je poznato lice sa naše scene. Na malim ekranima se prvi put pojavila 1997. godine u ulozi Evice u televizijskom filmu "Pokondirena tikva".

Naredne godine je snimila film "Lajanje na zvezde", gde je tumačila lik Danice, koji joj je doneo veliku popularnost. Usledili su filmovi i serije "Poleće u Limasolu", "Život je čudo", "Pozorište u kući", "Poslednja audijencija", "Folk", "Spomenik Majklu Džeksonu".

U Italiji radila kao bebisiterka

Ipak u jeku popularnosti talentovana glumica je nestala sa scene, a kako je otkrila otišla je u Italiju, gde je radila kao bebisiterka.

- Nisam više bila sigurna da li ću se baviti ovim poslom. Za mesec i po dana savladala sam jezik i zaposlila se kao bebisiterka u Bolonji. Nisam bila opterećena time šta sam ovde bila. Dobro sam zarađivala, putovala. Posle godinu dana osetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško da radim bilo šta da preživim. Ne bojim se ako glume nema, mogu da se snađem i da izdržim i kad nemam dovoljno novca - rekla je jednom prilikom Nataša.

Ljubav njenog života

Njeno srce je u legendarnom filmu ukrao Filozof Mihajlo, a u privatnom životu je ljubav svog života, teniskog trenera Vuka Tapuškovića, upoznala sa 27 godina.

- Imala sam 27 godina i nisam bila ni u kakvoj žurbi da sretnem 'gospodina pravog', a naravno da mi je bilo veoma neprijatno što me upoznaju s nekim dečkom na taj način. Vukova kuma, koja je bila ubeđena da smo jedno za drugo, organizovala je susret u "Stupici", posle predstave "Supermarket", u kojoj sam igrala.

Pružio mi je ruku, nisam čula kako se zove, samo sam pomislila: "Aha, ovo je moj muž". Moji odabiri do tada su bili sasvim suprotni. On je bio toliko različit od svih da sam pomislila: "Sigurno je to taj". Svideo mi se zbog energije, blagosti, topline, plemenitosti, kvaliteta uz koje sam mogla da dođem do još bolje sebe - ispričala je ranije Nataša u jednom intervjuu.

Kako je otkrila, ljubav između njih dvoje se rodila na prvi pogled, a verili su se nakon mesec dana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati