Kultura

Direktno.rs

19. 06. 2024. 11:51 0

Ovo je jedini film sa Kijanuom Rivsom koji je zaradio više od milijardu dolara (VIDEO)

Iako se pojavio u nekim od najuspešnijih filmskih franšiza svih vremena, kao što su "Matrix" i "John Wick", samo jedan film u filmografiji Kijanua Rivsa zaradio je više od milijarde dolara.

Inspiracija za njegov lik je poznati američki kaskader Ivel Knivel, koji je postao poznat po svojim rizičnim vožnjama na motoru. Iako su mnogi kritičari mislili da će film biti neuspeh, jer su verovali da ništa ne može nadmašiti "Priču o igračkama 3", reditelj i scenaristi su im dokazali da su bili u zabludi.

U trećem filmu, Vudi i ostale igračke su se oprostile od svog vlasnika, dečaka Endija, dok se u najnovijem nastavku franšize Vudi suočava sa egzistencijalnim pitanjima i pokušava proširiti svoje vidike.

"Priča o igračkama 4" je zaradila oko 1,07 milijardi dolara, dok je "Priča o igračkama 3" zaradila 1,06 milijardi dolara. Oba filma imaju visoke ocene na Rotten Tomatoes - "Priča o igračkama 4" ima ocenu 97 odsto od kritičara i 94 odsto od publike, dok njen prethodnik ima 98% od kritičara i 90 odsto od publike.

Veliki uspeh četvrtog filma je doveo do zelenog svetla za "Priču o igračkama 5", koja je trenutno u razvoju. Peti film treba da stigne u bioskope 2026. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati