Kultura

Mediji

01. 06. 2024. 21:30 0

Snežana Savić je odigrala ulogu u "Boljem životu" , a bila je namenjena jednoj pevačici (FOTO)

Serija "Bolji život" nezamisliva je bez pevačice Nine Andrejević koju je na malim ekranima fantastično dočarala Snežana Savić.

Pokazalo se da je glumica i pevačica bila pravi izbor za tu rolu koja je pre početka snimanja serije bila namenjena njenoj popularnoj koleginici. Uloga Nine je prvobitno ponuđena Lepoj Breni koja je zbog mnogobrojnih nastupa i turneja u tom trenutku, morala da je odbije.

- To je bilo veoma davno i više se ne sećam ko me je sve zvao. Nisam imala vremena da radim serije, pošto snimanje može da traje i dve godine, već samo filmove. Tada sam bila preokupirana nastupima i turnejom širom bivše Jugoslavije i sveta. Snežana Savić je veliki profesionalac i maestralno je odigrala ulogu, što ja sigurno ne bih umela - rekla je za medije Brena jednom prilikom.

Brenin vrtoglavi uspeh u karijeri počeo njenim pojavljivanjem u filmu "Tesna koža" 1982. godine, a pojavila s ei u filmovima "Nema problema" i "Kamiondžije opet voze". Folk zvezda glumila je i u tri svoja filma koji su imali čak tri nastavka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Ritam mašina

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati