Kultura

Direktno.rs

15. 05. 2024. 16:27 0

Ni majka ga ne bi prepoznala: Holivudski šmeker se transformisao (VIDEO)

Holivudski glumac Džud Lo iznenadio je fanove u novom trejleru za istorijsku dramu "Firebrand", jer je u novoj ulozi Henrija VIII potpuno neprepoznatljiv.

Glavnu i gotovo neprepoznatljivu ulogu Henrija VIII donosi  britanski glumac Džud Lo, a njegovu poslednju suprugu, Ketrin Par, glumi oskarovka Alisia Vikander.

Radnja filma prati poslednje četiri godine kraljevog života i kraljičin pokušaj da preživi na dvoru, znajući da tu sreću nisu imale sve prethodne Henrijeve supruge, njih čak pet.

Scenario za film napisale su Henrieta Ašvort, Džesika Ašvorth i Rosan Flin, a ostatak glumačke postave čine Edi Marsan, Amr Vaked, Sem Rajli, Rubi Bental, Brioni Hanah, Erin Doerti, Simon Rasel Bejl, Mia Treapleton i druge zvezde.

Za mnoge ljude pravo iznenađenje bilo je kada su shvatili ko u filmu glumi Henrija VIII. Ljudi su u komentarima pisali da je transformacija Džud Loa bila toliko dobra da ga nisu ni prepoznali.

 - Ovo je najbolji trejler koji sam pogledao poslednjih godina. Uopšte nisam prepoznao Džuda Loa. Morao sam dva puta da gledakm trejler", "Čekajte malo, ovo je Džud Lo?!", "Pogledao sam više od pola trejlera pre nego što sam shvatio da Lo glumi Henrija. Neverovatna transformacija", "Oba glumca su se transformisala, ali Lo je neprepoznatljiv - neki su od komentara. 

Uz to, mnogi su oduševljeni što će za promenu gledati priču o jedinoj kraljici koja je preživela brak s engleskim kraljem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Neizbežan sudar

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati