Kultura

[ Izvor: Mediji ]

16. 04. 2024. 11:52 0

Ekipa filma "Za danas toliko" ima poziv za sve

Ekipa trenutno najgledanijeg filma u našim bioskopima "Za danas toliko" poziva sve generacije i sve zainteresovane da zajedno otpevaju refren pesme "Vratio sam se živote" Kemala Montena, pesme koja je obeležila ovaj film.

Kako bi postali deo zamišljenog digitalnog hora, potrebno je da se na sajtu zadanastoliko.rs, klikne na opciju "snimi" i potom zapeva iz sveg glasa ili tiho, kako sam učesnik odabere. Za sam kraj potrebno je još otići na dugme – "pošalji" i time postati jedan od glasova u "Za danas toliko" horu.

Podsetimo, ovaj srpski film već neko vreme oduševljava bioskopsku publiku, donoseći na platno toplu priču o ljubavi i porodici koja, neopterećena svakodnevicom zaljubljeno korača kroz život.

Sve počinje kada Šarenci spremaju omiljene im kolače – čupavace i time mame najstarijeg brata da se vrati kući. Vreme kao da prestaje da postoji i počinje bajka o srećnim ljudima.

Uloge u filmu poverene su Filipu Đuriću, Nikoli Rakočeviću, Ivani Vuković, devojčici Mioni Pejković, kao i Goranu Bogdanu i Milici Jovović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati