Kultura

Direktno.rs

07. 03. 2024. 05:34 0

Cane objavio zbirku poezije: Podnesi, ispravi se i nastavi ...

- Ako ćeš već ovo da čitaš, želim ti da se lepo osećaš, da osetiš puno ljubavi i nade. Stvari su takve kakve jesu. Podnesi ih, ispravi se i nastavi dalje - poručio je Kostić.

Pevač rok sastava Partibrejkers Zoran Kostić Cane objavio je prvi zbirku poezije "Ukrštene reči“, saoptila je izdavačka kuća Laguna.

- Ako ćeš već ovo da čitaš, želim ti da se lepo osećaš, da osetiš puno ljubavi i nade. Stvari su takve kakve jesu. Podnesi ih, ispravi se i nastavi dalje - poručio je Kostić

Laguna je navela da će čitaoce Kostićeva zbirka suočiti sa istinom, držati ih budnim i neće dati da predahnu, a pesme su ogledalo okrenuto prema njima, "one motivišu i pokreću na delanje".

- Jedan čovek, a to može biti svako od nas, beskompromisno se hvata ukoštac sa sudbinom i životom, i ne namerava da poklekne. Iako knjiga zabrinjava i rastužuje, ona pre svega pruža utehu i ohrabruje - naglasio je izdavač.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati