Kultura

[ Izvor: Mediji ]

27. 12. 2023. 19:25 7

SNS otkazao koncert Radeta Šerbedžije

Producent Zdravko Vulin izjavio je da su mu opštinske vlasti "predvođene takozvanim koordinatorom" Srpske napredne stranke (SNS) u Baču u poslednji momenat otkazale već zakupljenu salu za večerašnji koncert glumca Radeta Šerbedžije.

- Imali smo zakupljenu salu, rasprodali smo sve ulaznice, a onda je neki lokalni koordinator iz SNS-a rekao da ne možemo da dobijemo termin i otkazao već plaćenu i zakupljenu salu, iako smo rasprodali svih 400 ulaznica - rekao je Vulin, koji je organizator koncerta.

Dodao je da sada pokušavaju da obezbede uslove da se koncert održi na otvorenom i ocenio da je „neverovatan i skandalozan“ način na koji im nije dozvoljeno da montiraju opremu u zakupljenoj sali.

Vulin je naveo da je Šerbedžija stigao još juče u Bač, da su danas obišli grad, tvrđavu i manastir, da bi ih potom zatekla informacija o otkazivanju koncerta.

- Rade Šerbedžija je spreman da se obrati ljudima i da izađe pred njih, koncert će se održati. Pozivamo sve sa kupljenim ulaznicama da, kako su i planirali dodju na koncert - kazao je Vulin i dodao da je koncert trebalo da počne u 20 sati.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati