Kultura

Promo

10. 10. 2023. 15:37 0

Uoči 66. Međunarodnog beogradskog sajma knjiga Ljiljana Habjanović Đurović izdala dve knjige za decu

Književnica Ljiljana Habjanović Đurović predstaviće se na ovogodišnjem 66. Međunarodnom beogrdskom sajmu knjiga sa dva nova naslova, i to oba namenjena deci: "Pomeranka Lili: moji slavni preci" i "Iva i ptice".

Pored do sad objavljenih 11 knjiga za decu, Ljiljana Habjanović Đurović sa posebnim zadovoljstvom predstavlja dve nove priče za dečiju publiku: "Pomeranka Lili: moji slavni preci" - priča o maloj pomeranki Lili kroz koju saznajemo zanimljive detalje o slavnim pomerancima koje su voleli veliki naučnici, umetnici i vladari. Knjiga "Iva i ptice" je živopisna priča o devojčici koja je učila kako da onima koje istinski volimo pružimo slobodu.

Ovogodišnje učestvovanje na Sajmu knjiga za proslavljenu književnicu Habjanović Đurović ima poseban značaj, jer je obeleženo značajnim profesionalnim jubilejima. Naime, Habjanović Đurović ove godine obeležava 35 godina rada i objavljivanja prve knjige, kao i 20 godina izdavanje knjige "Igra anđela" i rada izdavačke kuće Globos Aleksandrija.

Ovogodišnji Beogradski sajam knjiga počinje 21. oktobra 2023. i trajaće do 29. oktobra, a Ljiljana Habjanović Đurović će, kao i svake godine, na štandu svoje izdavačke kuće biti dostupna za razgovor sa čitaocima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati