Kultura

[ Izvor: Nova.rs ]

07. 06. 2023. 12:43 8

Grupa glumaca tužila Nebojšu Bakareca

Grupa glumaca podnela je tužbu protiv Nebojše Bakareca, potvrdila je za Nova.rs Svetlana Bojković.

- Država sponzoriše sve glumce i plaća ih i slobodni su da budu plaćeni od strane Telekoma - rekao je poslanik SNS Nebojša Bakarec prošle nedelje u Skupštini Srbije, a zatim poimence naveo koliko su od Telekoma novca dobili Marko Janketić, Gorica Popović, Branislav Trifunović, Dragan Bjelogrlić, Nikola Kojo, Svetlana Bojković, Gordan Kičić, Milan Marić i Sergej Trifunović.

Nakon iznošenja tih podataka, Bakarec je još poručio da su „svi oni slobodni da glume i da im se neće svetiti“.

A prethodno je sume honorara sa imenima i fotografijama glumaca okačio i na svoj Tviter nalog. "Ustvrdio je" da je Svetlana Bojković tako "inkasirala" 89.000 evra od serija "Junaci našeg doba", "Porodica", "Močvara", "Kalup" i "Zbornica", što je glumica demantovala, a sada, s kolegama, kako nam je otkrila, otišla i "korak dalje":

- Bakarec nije u Narodnoj skupštini naveo tačne podatke. Naprotiv, izneo je lažne podatke o našim honorarima, daleko uvećanije. Izneo je u javnost nešto što, em nije tačno, em nije dozvoljeno. Zato sam se pridružila grupi glumaca, koje je poimence pomenuo Bakarec… I juče je predata grupna tužba protiv Nebojše Bakareca, a odnosi se, ne samo na iznošenje neistina, već i na uvredu časti - kazala je Svetlana Bojković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati