Kultura

[ Izvor: Mediji ]

27. 04. 2023. 18:31 1

Lekari oživljavali slavnog glumca Džejmija Foksa

Slavni glumac Džejmi Foks hospitalizovan je pre dve nedelje nakon komplikacija sa zdravstvenim stanjem.

Džejmi Foks se i dalje nalazi u bolnici, kako je otkrio izvor za "Radar Online".
Izvor blizak glumcu opisao je kako Foks jedno vreme nije reagovao na bilo kakve lekove, te su lekari u jednom trenutku morali da ga oživljavaju.

U toku dana kada je primljen u bolnicu, glumac je imao visok krvni pritisak i stres koji je osećao tokom čitavog dana na kraju mu je napravio najveći problem. Takođe, izvor je istakao da doktori smatraju da je Džejmi srećan što je uopšte živ.

- Džejmi je preživeo ozbiljan medicinski problem i bila mu je potrebna hitna pomoć. Danima je bilo neizvesno i morali su da ga oživljavaju. Vrlo je srećan što je živ - otkrio je izvor za pomenuti medij i dodao:

- Džejmi pati od visokog krvnog pritiska, za koji lekari kažu da može da uzrokuje ugruške u mozgu, što dovodi do moždanog udara. Lekari veruju da se ovo spremalo već neko vreme, a da nisu brzo reagovali, Džejmi bi umro. 

Podsetimo, Foks je tada snimao Netflixovu komediju "Back in Action" u Atlanti, a i u toku snimanja ponašao se "problematično".

Kako je izvor opisao, glumac se sada polako oporavlja, a njegovi bliski članovi porodice i prijatelji se nadaju da će da prevaziđe aktuelne zdravstvene probleme.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Čips

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati