Kultura

Mediji

05. 07. 2024. 19:02 0

Popularni glumac preživeo kliničku smrt - bio u komi 20 dana! Evo šta je video

Čuveni glumac Džejmi Foks konačno je progovorio o tome šta je dovelo do njegove misteriozne hospitalizacije u aprilu prošle godine.

Podsetimo, Foks je, kada mu je pozlilo, snimao Netfliksovu akcionu komediju "Back in Action" u Atlanti s Kameron Dijaz, a članovi produkcije su rekli da se ponašao problematično na setu.

 - Nije bilo zabavno biti u njegovoj blizini, pogotovo za Kameron. Međutim, čini se da je postojao dobar razlog za to -  ispričao je izvor.

Bio u komi 20 dana

Glumac je kasnije otkrio da nije mogao da hoda i da je "video tunel, ali ne i svetlo" dok se borio za život. Nedavno je snimljem u Finiksu, gde je pred svojim obožavateljima otvoreno govorio o svojoj hitnoj medicinskoj intervenciji koja je započela jakom glavoboljom zbog koje je "tražio Advil" - pre nego što se probudio gotovo tri nedelje kasnije bez sećanja na ono što se dogodilo.

Oskarovac je pucnuo prstima i rekao: 

"Bio sam 20 dana u komi. Ničega se ne sećam".

Dodao je i da su ga sestra i ćerka odvele kod njegovog "prvog lekara" koji je rekao da mu se nešto događa s glavom i da nije u redu. Posebne pohvale i zahvalnost uputio je svojoj porodici, koja se brinula za njega tokom oporavka.

Anonimni izvor rekao je za "US Weekly" da se glumac oseća mnogo bolje i da "ponovo počinje da se oseća kao on". Podsetimo, krajem prošle godine protiv Foksa je podnesena tužba za seksualni napad na Vrhovnom sudu u Njujorku. Žrtva ističe da se incident navodno dogodio 2015. u popularnom restoranu u Njujorku.

Kako se navodi u tužbi, žrtva je u restoranu videla glumca i prišla mu kako bi se fotografisali. Tvrdi kako je bio pijan i povukao ju je za ruku i odveo do zadnjeg dela restorana. Govorio joj je i da ima telo supermodela. Foks joj je navodno stavio ruke oko struka i dirao joj grudi.

Žrtva navodi kako je pokušala da se skloni od njega i primetila je kako su pripadnik obezbeđenja i ostali gosti videli šta se dogodilo, ali nisu reagovali. Džejmi joj je, prema njenoj priči, gurnuo ruku u pnatalone i počeo da je dira. Kad je prišla njena prijateljica, glumac se pomerio.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Triput seci, jednom meri

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati