Kultura

Direktno.rs

11. 08. 2022. 17:26 0

Dirljivo pismo supruga Olivije Njutn Džon (FOTO)

Pevačica i glumica Olivija Njutn Džon preminula je u ponedeljak u 74. godini nakon višegodišnje borbe sa opakom bolešću.

Tužnu vest objavio je njen suprug Džon Isterling, koji se sada još jednom oglasio i Oliviji posvetio dirljivo pismo u kom je naglasio svu veličinu njihove ljubavi.

- Draga Olivija, ljubav koju smo imali jedno za drugo prevazilazila je granice našeg razuma. Svaki dan smo izražavali zahvalnost za ovu ljubav koja je bila tako duboka, tako stvarna, tako prirodna. Nikada nismo morali da "radimo" na tome. Bili smo zadivljeni ovim velikim čudom i prihvatili smo iskustvo naše ljubavi kao prošlost, sadašnjost i zauvek. U Olivijinoj najdubljoj suštini ona je bila iscelitelj koristeći moći svojih pesama, reči, dodira - započeo je suprug čuvene pevačice i glumice, pa zaključio:

- Bila je najhrabrija žena koju sam ikada poznavao. Njen opseg za istinsku brigu o ljudima, prirodi i svim stvorenjima gotovo pomračuje ono što je ljudski moguće. Samo mi je Božja milost dozvolila da tako dugo delim dubinu i strast njenog bića. U najtežim trenucima uvek je imala duha, humora i snage volje da stvari istera na "svetlo". Čak i sada dok se njena duša uzdiže, bol i praznina u mom srcu su zaceljeni radošću njene ljubavi i svetlošću koja sija napred. Naša porodica duboko ceni ogroman okean ljubavi i podrške koji nam je stigao - naveo je Džon Isterling.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati