Kultura

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

30. 06. 2022. 11:50 0

Mirjani Joković "poziv" za kol-centar

U Beogradu je krenulo snimanje serije "Poziv", a glavnu ulogu glumi Mirjana Joković, koja igra lik Anice Reljić, bivše policijske inspektorke koja radi u kol-centru mobilnog operatera.

Tokom jedne noći, jedan poziv promeniće sve…

- Ovo je priča o jednoj ženi mojih godina sa drugačijom kilometražom koja je stavila svoj život na žrtvu. U tom smislu, ovo je uloga kakvu nikad nisam igrala, i zato mi je još zanimljivije i još lepše. I na neki način, želim da se i te žene predstave - rekla je glumica Mirjana Joković.

Autori serije su Marko Popović i Iva Mitrović, a glume i Uliks Fehmiu, Snežana Bogdanović, Ana Franić.

- Inspiracija su nam bili ljudi koji rade u kol-centrima, pogotovo mobilnih operatera i teleoperatera. Oni su konstantno izloženi našim frustracijama, zovemo ih i ponašamo se kao da je pitanje života ili smrti, da li nam internet prekida ili nam ne radi opcija TV unazad. A onda smo pomislili šta bi bilo kada bi neki od tih poziva stvarno bio pitanje života i smrti - rekao je Marko Popović.

- Bilo nam je zanimljivo da to bude neka situacija koja je životna, koja se dešava nekim ljudima koji liče na nas i gde suštinski možemo da zamislimo da bi tako nešto moglo i nama da se desi - rekla je Iva Mitrović.

Snimanje serije "Poziv" će trajati dva meseca, na više od pedeset lokacija. Imaće osam epizoda. Serija "Poziv" biće emitovana početkom sledeće godine na Prvom programu RTS-a.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati