Kultura

Direktno.rs [ Izvor: Tviter ]

06. 06. 2020. 14:39 6

A METRO, AJA? "Beogradžanka" par ekselans!

Umesto da metroom dođemo brže do, kako je 2018. govorila Aja Jung, Narodnog muzeja, Kolarca, koncerata, brojnih pozorišta i galerija, danas nam je asocijacija na nju i Beograd, umesto beogradskih kulturnih ustanova, njena nedavna nesmotrena izjava koju je dala nakon što je ustala na levu nogu ili gastritisa, jer trećeg opravdanja nema.

- Nigde se ne guram, jer mi Beograđani imamo manu da čekamo da nam ponude parče torte kad odemo u goste, a ne otvaramo sami frižider - izjavila je Jung i ostala živa.

Nažalost, budući da je metro za koji Beograđanka Aja Jung i dalje čuva kartu od moljaca - jedna lepa predizborna iluzija, ne znamo da li bi se gurala da što pre uleti u isti. Prepostavljamo da bi, jer je među prvima dobila kartu.

Međutim, nebeograđani su joj, iako nisu mogli da provere da li se gura u metrou, odgovorili na tviteru u velikom broju.- Mi Požarevljani (treće koleno) kad uđemo kod nekog prvo iznesemo ceo frižider i utovarimo na volujsku zapregu kojom smo došli, onda popijemo svu rakiju Beograđanima i agresivno tražimo da uključe DM Sat da slušamo pesme i šaljemo poruke - napisao je novinar Nemanja Rujević.

Nebeograđani iz Užica se, pak, prvo izuvaju.

Nebeograđani iz Leskovca imaju potpuno drugačiji manir.

Jedan korisnik na tviteru je njenu izjavu da prvi put u životu ima loše vesti prokomentarisao pitanjem koje postavljaju svi kada se pomene njeno ime.

I Čačani imaju svoj uobičajeni način.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati