Kuhinjica

[ Izvor: Direktno.rs ]

26. 12. 2023. 07:00 0

Mađarske šnicle: Prste da poližeš!

Mekano i začinjeno baš kako treba.

Sastojci:

4 tanke svinjske šnicle
1 kašika ulja
2 glavice crnog luka
1 kašičica začinske paprike
4 dl jogurta
so, biber
sirovo meso, meso

Priprema:

Na zagrejano ulje staviti šnicle, smanjiti temperaturu, poklopite i pecite još 5 minuta (okrenite ih i na drugu stranu). Dodati sitno iseckan luk, so i biber po ukusu, pa sve to pržiti 10 minuta, dok luk ne porumeni.

U pržene šnicle umešati mešavinu jogurta i slatke aleve paprike. Ostaviti da odstoji nepoklopljeno na isključenom šporetu još 2 minuta.

Jelo poslužiti toplo s krompirom-pireom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Božićna čarapa

Zoran Živković [07.01.2025.]




Video dana

Težak ulov

Anketa

Da li će SAD zaista uvesti sankcije NIS-u?

Rezultati