Kuhinjica
23. 04. 2023. 07:00 0
Recept sa svinjskim mesom punjenim sa povrćem
Napravite svinjsko meso sa punjenjem od povrća i sira. Sve to ispecite u rerni i ručak je gotov. Možete da poslužite sa prilogom, ali nije neophodan. Dovoljna je samo salata.
Sastojci:
400 g crnog luka
9 komada svinjskog karea
Za fil:
300 g pečuraka
1 paprika
2 paradajza
1 veza peršuna
1 veza mirođije
200 g tvrdog sira
60 g majoneza
Priprema:
Luk krupno isecite, pa poređajte u tepsiju. Meso zasecite u obliku dijamanta/romboida, pa posolite i pobiberite i poređajte preko luka. U tiganju propržite seckane pečurke, pa dodajte i seckanu papriku. Kada i paprika omekša dodajte seckani paradajz, posolite i pobiberite i ostavite još par minuta. Sipajte povrće u posudu, pa dodajte seckani peršun i mirođiju, rendani sir (100 g) i majonez. Dobro promešajte, pa dobijenu smesu sipajte preko svakog
Komentari 0
ostavi komentar