Kuhinjica

Direktno.rs

24. 04. 2022. 13:46 3

Kuvar iz restorana sa Mišelin zvezdama secka luk (VIDEO)

Da li vam seckanje luka često zadaje probleme? Možda su vam komadići luka previše veliki ili postoji značajna razlika u njihovoj veličini? Ili vas možda nervira što ih svaki put kupite sa radne površine i poda kuhinje jer su ponovo odleteli na sve strane dok ste ih seckali?

Za svaki od ovih problema postoji rešenje, a to je da koristite metod za seckanje luka koji koriste kuvari u restoranima sa Mišelinovim zvezdicama, dakle, najboljim restoranima na svetu.

Senpai Kai, ekspert za kuvanje sa veoma popularnim Jutjub kanalom, demonstrirao je ovu tehniku u videu.

Dok je seckao luk kao kuvari u restoranima sa Mišelinovim zvezdicama, Kai je stigao da napomene da se ovim metodom baca veliki deo luka, koji bi inače bio upotrebljiv za kuvanje. Iz tog razlika, on je pokazao i svoju modifikaciju ove tehnike, koja podrazumeva manje bacanje luka, ali i njegov uobičajen način seckanja luka.

Na vama je da izaberete koji od ova tri metoda seckanja luka vam najviše odgovara. Naravno, možete koristiti sva tri, u zavisnosti od toga šta i za koga kuvate.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati