Kuhinjica

Direktno.rs

05. 02. 2022. 09:01 1

Očistite beli luk u dva poteza (VIDEO)

Beli luk je aromatična dopuna mnogim jelima, nažalost, njegovo ljuštenje je prilično problematično. Jedan tiktoker je objavio video koji će vam omogućiti da se zauvek oprostite od ovih nevolja. Pogledajte kako vrlo jednostavno i brzo oljuštiti beli luk

Beli luk može promeniti ukus mnogih jela. Iako je odličnog ukusa i izuzetno zdrav, ima jednu lošu stranu - guljenje je prilično zamorno. Dok većina ljudi koristi posebnu mašinu za seckanje kako ne bi morali da je seku ručno, uklanjanje tankog sloja sa svakog čena može biti iscrpljujuće. Osim toga, nakon ljuštenja belog luka, njegov miris dugo ostaje na prstima i često čak ni ponovljeno pranje ruku ne pomaže da ga se otarasi.

Beli luk oljušten za trenutak

Još jednom, TikTok vam može pomoći da rešite probleme u kuhinji. Na "lajfhekfriks" profilu možete videti nagoveštaj kako na izuzetno lak i brz način oljuštiti beli luk.

U kratkom videu, tiktoker preseče celu glavicu belog luka na pola. Onda nožem udari obe polovine i ... gotovo! Ljuska se sama skida sa belog luka, a nakon što se podigne ljuska, luk je spremna za upotrebu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati