Kuhinjica

27. 12. 2020. 07:18 1

Srpski suši sa kajmakom, pršutom i čvarcima

Ovaj suši će vam se deifinitivno dopasti jer je napravljen od omiljenih sastojaka svakog Srbina.

Sastojci:

svinjska pršuta
mladi kajmak
duvan čvarci
kiseli krastavci

Priprema:

Poređati kriške pršute tako da svaka prelazi ivicu prethodnog po dužini. Premazati kajmakom, dodati duvan čvarke i krastavčiće. Urolati uz pomoć providne folije i ostaviti na bar sat vremena u frižideru da se stegne i lakše seče.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Novi "Srpski rečnik"

Zoran Živković [14.05.2025.]




Video dana

Šta je meni ovo u životu trebalo

Anketa

Da li će Rusija i Ukrajina postići dogovor o primirju?

Rezultati