Horoskop

Direktno.rs

12. 10. 2024. 20:03 0

Stiže pun Mesec u Ovnu! 4 znaka su na velikoj prekretnici - 17. oktobar je ključan

Pun Mesec očekuje nas 17. oktobra u znaku Ovna i delovaće na sve znakove Zodijaka, ali najviše na Ovnove, Rakove, Jarčeve i Vage.

Pun Mesec u Ovnu nosi snažnu, intenzivnu energiju, jer Ovan simbolizuje akciju, hrabrost i impulsivnost. Kada se pun Mesec desi u ovom vatrenom znaku, to može doneti osećaj hitnosti i potrebu da se preduzmu odlučne akcije. Ovo je vreme kada mnogi osećaju pojačan nagon da se oslobode svega što ih sputava, bilo da su to emocionalni tereti, stare navike ili odnosi koji više ne služe svrsi.

Tenzije i sukobi

Ovan je poznat po svojoj ratničkoj prirodi, pa tokom punog Meseca u ovom znaku može doći do povećane tenzije i sukoba, kako unutar sebe, tako i sa drugima. Emocije su na vrhuncu, i mnogi mogu osetiti da su na ivici – željni da se izbore za ono što žele, čak i ako to znači suočavanje sa izazovima.

Transformacija

Ovo je idealno vreme da se fokusirate na sopstvene ciljeve, ali uz pažnju da ne budete previše impulzivni. Iskoristite ovu energiju za hrabre poteze, ali budite svesni posledica. Osećaj oslobađanja može biti snažan, pa se preporučuje da razmislite o tome šta biste želeli da ostavite iza sebe kako biste napredovali.

U duhovnom smislu, pun Mesec u Ovnu može doneti priliku za lični rast i transformaciju. Otvara vrata ka novim počecima i podstiče nas da osvestimo sopstvenu moć i samopouzdanje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Brze pruge Srbije

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati