Horoskop

Direktno.rs

04. 09. 2024. 19:59 0

Mars ulazi u Raka! 3 znaka neka se spreme za tektonske PROMENE

Mars, planeta akcije, koju astrolozi nazivaju i Bog rata, ulazi iza ponoći u senzibilnog Raka, gde će doneti velike promene za sve znakove, a ponajviše za Rakove, Ribe i Škorpije.

Mars u Raku je pozicija koja kombinuje energiju i akciju Marsa sa emotivnom dubinom i senzitivnošću Raka. Ova kombinacija često rezultira unutrašnjom tenzijom jer Mars, planeta koja vlada voljom, agresijom i pokretom, nije u svom elementu u vodenom i introspektivnom znaku Raka.

Emotivna energija

Osobe sa Marsom u Raku obično izražavaju svoju energiju kroz emocije. Njihove akcije su motivisane osećanjima, i često reaguju intuitivno, vodeći se unutrašnjim osećajem. Ove osobe mogu biti vrlo zaštitnički nastrojene prema onima koje vole.

Zaštitnički stav

Mars u Raku daje snažan instinkt da se zaštiti dom i porodica. Ove osobe su spremne da se bore za one koje vole, ali to čine na suptilan i indirektan način. Umesto direktne konfrontacije, često biraju emocionalne manipulacije ili pasivno-agresivne taktike.

Povlačenje u sebe

Kada su povređeni ili ugroženi, osobe sa Marsom u Raku imaju tendenciju da se povuku u svoj unutrašnji svet, umesto da se suoče sa problemom. Ovaj položaj Marsa može izazvati sklonost ka emocionalnim previranjima i promenama raspoloženja.

Snažna povezanost sa prošlošću

Mars u Raku često ukazuje na duboku vezanost za prošlost i porodične korene. Ove osobe mogu imati teškoće u puštanju prošlih iskustava, što može uticati na njihovu sposobnost da se kreću napred.

Kreativnost

Ovaj položaj Marsa često donosi kreativnu energiju, posebno u vezi sa domom i porodicom. Osobe sa Marsom u Raku mogu biti odlični kuvari, dekorateri ili se baviti umetnošću koja ima ličan, emotivan izraz.

Senzibilnost u konfliktima

U sukobima, Mars u Raku ne voli direktne konfrontacije i često pokušava da izbegne sukob ili ga rešava na indirektan način. Ove osobe mogu dugo da zadržavaju unutrašnji bes pre nego što ga izraze, što može rezultirati naglim izljevima emocija.

Mars u Raku predstavlja borbu između potrebe za akcijom i dubokih emotivnih veza. Ove osobe najbolje funkcionišu kada pronađu način da kanališu svoju energiju u aktivnosti koje donose osećaj sigurnosti i emocionalnog ispunjenja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati