Horoskop

Direktno.rs

01. 08. 2024. 18:52 0

4 horoskopska znaka koja za sebe veruju da su najlepša! Svi padaju na njihov šarm

Neki znakovi Zodijaka imaju taj neki šarm koji osvaja srca okoline, a baš ova četiri znaka za sebe veruju da su oličenje lepote, a vi razmislite da li se slažete sa tim.

Vaga

Uvek graciozne i staložene, Vage odišu aurom elegancije. Kako je njihov vladar Venera, planeta ljubavi i lepote, one su onda blagoslovene harmoničnim osobinama i urođenim osećajem za ravnotežu. Magnetni šarm privlači sve oko njih bez napora, a sa okom za estetiku i sklonošću za diplomatiju, blistaju kao dragulji.

Lav

Kao smeo u samouveren horoskopski znak, neosporno je da njihovo prisustvo privlači pažnju. Njima upravlja Sunce pa zato poseduju blistav sjaj koji osvetljava njihovu okolinu. Zadivljujuća harizma ostavlja trajan utisak gde god da se pojave, a odišu posebnom toplinom i vitalnošću. Sa velikom radošću prihvataju život što ih još više čini privlačnim.

Ribe

Ribe su sanjive i eterične, pa kroz život idu sa vanzemaljskom privlačnošću koja pleni maštu. Pošto su pod vladavinom Neptuna, planete fantazije i iluzija, ovaj horoskopski znak poseduje očaravajuću lepotu koja prevazilazi svakodnevicu. Bezgranično su kreativni i poseduju mistični šarm kojim privlače ljude u svoj svet. Saosećajni su, piše "Astro talk".

Bik

Prizemljen i senzualan, Bik zrači bezvremenskom lepotom koja je duboko ukorenjena u užicima života. I oni su pod "upravom" Venere pa bez problema privlače poglede okoline. Imaju postojanu odlučnost i ljubav prema finim stvarima, a prihvata senzualnost u svim njenim oblicima. Pod ovim spadaju i gurmanski užici pa sve do raskošnih komada odeće.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Pazi, vruće!

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati