Horoskop

[ Izvor: Mediji ]

26. 07. 2024. 19:57 0

Ovaj znak će imati najsrećniji avgust ikada! Valjaće se u parama

Horoskop će u avgustu posebno obradovati Lavove, od kojih većina i slavi rođendan u ovom letnjem mesecu. Astrolozi ističu da će za pripadnike ovog znaka naredni mesec biti zlatno vreme i period blagostanje i opšteg napretka.

Dakle, Lavovi su najveći srećnici avgusta meseca, a hajde da vidimo šta ih to čeka na planu ljubavi, te posla i finansija.

Ljubavni horoskop 

Astrolog savetuje da se fokusirate na lični život u prvoj polovini meseca. Od 1. do 15. avgusta je posebno dobar period za iskazivanje osećanja, jačanje veze i romantične sastanke. Ako još uvek niste u braku ili ozbiljnoj vezi, ovo je odličan trenutak da upoznate osobu s kojom možete da izgradite nešto lepo. Ako vam se neko dugo sviđa, vreme je da mu to priznate i predložite romansu ishod bi trebalo da bude pozitivan.

Zauzeti Lavovi bi trebalo da zaprose voljenu osobu ili da joj predlože zajednički život, posebno u svetlu činjenice da će u avgustu vladati ljubavna idila i potpuno međusobno razumevanje sa vašom drugom polovinom. Prvu polovinu meseca svakako posvetite svojim najmilijima i organizujte za njih i neko prijatno iznenađenje.
Poslovni i finansijski horoskop za avgust 

U profesionalnoj sferi posebno će druga polovina meseca biti plodna. Poslovna dostignuća dolaze do izražaja, a svi vaši projekti i poduhvati biće krunisani uspehom. Radni raspored će definitivno biti vrlo zauzet, ali to će vam s druge strane doneti i veću zaradu i udariće temelje vašem daljem napretku.

Savet astrologa je da izbegavate spontane kupovine i beskorisne troškove, te da napravite optimizacju svojih finansija, na duge staze ovo će doneti rezultat. Svakako je avgust mesec sreće, što znači da će se vaše finansije popraviti i to na neočekivan način čeka vas iznenadni dobitak. Iskoristite svaku šansu da poboljštate svoje materijalno blagostanje, a imajte na umu da će se prilike pojaviti na najneočekivanijim mestima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati