Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

16. 06. 2024. 10:30 0

Nedeljni horoskop: Kome cveta ljubav, a ko će napuniti džepove

Pročitajte šta vam zvezde predviđaju za narednih sedam dana, odnosno od 17. do 23. juna 2024. godine.

OVAN

Hrana

Neki put se treba prepustiti i uživati u svim životnim zadovoljstvima, pa i u dobrom zalogaju. Prema tome, nemojte da vas grize baš puno savest ukoliko u ovoj nedelji malo preterate. I to je za ljude.

Ljubav

Ovnovima koji žive sa partnerom ili su u braku – uglavnom idu fina dešavanja. Em imate priliku da ugostite neke drage ljude, em će u vašem “gnezdašcetu” u ovim danima sve biti nežnije, mirnije, mirisnije, lepše. Samo nemojte da vam neke poslovne kerefeke kradu vreme, pa da partner digne nos zbog toga. Oni u vezama – taman je super vreme da uživate jedno u drugom i da se volite – ako vidite da na nekim temama zapinjete – ma, preskočite ih. Slobodni Ovnovi – komunikacija sa nekim vam baš baš prija – ušli ste u period koji je odličan da se zaljubite i to mnogo više nego što očekujete.Posao

Malo energije a previše obaveza – na ovaj način ulazite u sedmicu koja je pred nama. Komunikacija sa saradnicima može biti zbunjujuća, svi su nešto preosetljivi ovih dana pa se lako “ljutnu” – sa razlogom ili bez. Vama su i misli i pažnja pomalo rasuti, pa nemojte zaboraviti nešto što vam je od važnosti – na primer poslovni dogovor ili sastanak. Sledi vam sedmica pojačanih troškova, naročito onih koji se vezuju za dom ili članove porodice. No, krajem radne nedelje može vas obradovati neočekivani priliv novca.

Zdravlje

Alergije i prehlade. Osetljiv je respiratorni sistem, kao i stomak.BIK

Hrana

Nije lako izboriti se u ovom danima niti sa željama, a kamoli sa apetitom. Gladni ste ljubavi, pažnje, uživanja, dobrog zalogaja… Prilično je izvesno da ćete pretovariti i tanjir, ali i stomak.

Ljubav

Pred vama je nedelja koja je odlična za uživanje sa partnerom i za strasti – ali makar povremeno mora da se provuče po koji talasić nervoze, preosetljivosti, možda čak i dašak ljubomore. No, u manjoj meri – sve su ovo začini koji čine da vaše “ljubavno jelo” bude i slađe i pikantnije. A i dobro je što ništa od tih napetih trenutaka neće dugo trajati. Manje priče, a više zagrljaja – posebno važi za drugi deo sedmice. Slobodni Bikovi – tako je lako flertovati I koketirati u ovim danima, reči lako izviru iz srca ali ga lako i dotiču. Vreme je za one ljubavne leptiriće – ali je vreme i za jake, jake strasti i hemiju.

Posao

Sam početak radne nedelje i nije baš jednostavan – verovatno ćete morati da uložite veći deo energije u rešavanje nekih situacija koje su ili ostale nezavršene ili je neko napravio grešku. Da ćete uspeti, uspećete – ali ćete se dobrano iznervirati u procesu. Ulazite u period koji je povoljan za dogovore, za pregovore i poslovne sastanke – a ukoliko se bavite trgovinom i prodajom – pa, bićete prilično uspešni. Stavka koja vam konstantno sreću kvari su finansije – u ovoj nedelji troškova koliko nećeš.

Zdravlje

Dobro ste. Eventualno – manji problemi sa stomakom.BLIZANCI

Hrana

Daćete sebi na volju i opustiti se, hrana će vam baš prijati - pa neće biti čudno ukoliko nabacite po koje kilogramče. Ono što bi bilo dobro za vas jeste lagana hrana i manji obroci.

Ljubav

U partnerskim odnosima – dosta mirna sedmica. Vaš fokus je ionako u ovoj nedelji najviše usmeren na poslovna i finansijska dešavanja i odgovara vam što imate podršku od strane voljene osobe, što je vaš odnos sada dosta mirno more, bez ikakvih većih turbulencija. Dobar je momenat da se dogovarate i pravite planove oko letovanja ili kraćeg puta koji vas čeka tokom ove sedmice. Slobodni Blizanci – vaša pažnja može biti rasuta na više strana, a neke od vas može privući i osoba koja je zauzeta. Novo poznanstvo i interesantna komunikacija sa tom osobom brzo se može razviti u zaljubljenost.Posao

Brza dešavanja na poslu početkom sedmice – nemojte da se hvatate za glavu – sa nešto više organizacije i fokusiranosti, uspećete da izađete na kraj sa svim obavezama. Neki od vas mogu osećati nezadovoljstvo ili neizvesnost zbog trenutnog stanja na poslu – sačekajte, nije trenutak da se donose važne odluke. Trebaće vam nešto više truda da biste se na pravi način razumeli sa saradnicima.Ušli ste u period kada će se finansije popraviti – ali računajte da vam drugi deo nedelje donosi troškove koje možda niste planirali.

Zdravlje

Promenljiv pritisak, alergije.RAK

Hrana

U danima oko punog Meseca vi imate problem sa kontrolom apetita, pa će tako biti i ove nedelje. Bićete skloni kaloričnijoj hrani, a posebna slabost će vam i dalje biti sve ono što je slatko, kremasto, sočno.

Ljubav

Pun Mesec u partnerskom polju ukazuje na pomešana osećanja, ali i na preterano “primanje k srcu” svega što se u odnosu sa voljenom osobom dešava. Racio i emocije kao da će funkcionisati na dva potpuno različita koloseka – glava neće slušati srce, ali ni srce glavu. No, sve ovo može doneti samo povremena talasanja u vašoj vezi koja će brzo nestati – jer ono što vas spaja sada teško da može da se pokvari. Slobodni Rakovi – Venera i Merkur a od drugog dela sedmice i Sunce u vašem znaku – ukazuju da je pred vama jako lep period – gde ćete uživati i zabaviti se, ali biti i spremni da se zaljubite.

Posao

Ulazak Merkura i Venere u vaš znak doneće dobru komunikaciju i sposobnost pregovaranja, ubedljivost, ali i bolju organizovanostiI potrebu da se aktivirate. Kada u drugom delu sedmice i Sunce pređe u vaš znak – bićete kompletno “opremljeni” za sve poslovne akcije i bitke koje su ispred vas. Ovo je period kada i pored povremenih problema – poslovi ipak teku. Pun Mesec preko puta vas može doneti da ste u nekim situacijama neodlučni, ali ćete intuitivno uspeti da odaberete pravi put za vas.Zdravlje

Popravljanje zdravstvenog stanja.

LAV

Hrana

Lakše ćete kontrolisati apetit, a slaba tačka će vam ostati slatkiši kojima i ne uspevate da kažete “ne”. No, obzirom da ste u periodu kada ste fizički aktivni i u pokretu – to se neće odraziti na vašu liniju.

Ljubav

Posle vrlo aktivnog, povremeno i pomalo nemirnog perioda u odnosu sa voljenom osobom – perioda koji sada polako ipak ostaje iza vas tokom ove sedmice – ulazite u dane koji su mirniji, povučeniji, dane kada više želite da se posvetite jedno drugom. Kao što je ovo dobar trenutak da otputujete sa dragim vam bićem i ostavite sve brige i gungulu iza sebe, isto tako je dobar i da oživite i emocije ali i strasti u spavaćoj sobi. Slobodni Lavovi – prijatelji su uvek tu da vas podrže – i onda kada treba da se luduje I provodi, ali i onda kada su tu da saslušaju vaše najdublje tajne i pomognu savetima.

Posao

Gde je Mars tu je i akcija – a pošto on ovih dana plovi (i još narednih mesec dana pride) kroz vaše polje karijere i statusa – očigledno jeste vreme za isticanje, za borbu za poslovnu budućnost. Od ove sedmice vi ćete početi da kotrljate svoje planove, da pripremate teren za realizaciju svojih ideja – i očekujemo da za nekih mesec dana zauzmete niski start i krenete u prave promene. Ovo sada je samo pripremna faza u kojoj će vaš standardni poslovni život fukcionisati uglavnom kvalitetno i pored velikih obaveza.

Zdravlje

Više odmora. I telu I duši.

DEVICA

Hrana

Najbolje bi bilo da sve grupe namirnica budu zastupljene u vašoj ishrani, ali trenutno je sveže povrće i voće najbitnije. Prijaće vam i sve vrste mlečnih proizvoda – a posebno kiselo mleko ili kefir.

Ljubav

Device polako iza sebe ostavljaju promenljiv, nestabilan i pomalo emotivno zategnut period sa partnerom i ulaze u bolju emotivnu fazu. Ovo ne znači da će svi potencijalni problemi preko noći nestati sami od sebe, već da ćete oboje biti spremniji da razumete jedno drugo i da se prilagodite. A nekako ćete se usput setiti da u vama dvoma ima i emocija i bliskosti i da se sve to sada da probuditi. Slobodne Device – pred vama su dani sa više opuštencije i uživanja, dani u kojima možete proširiti svoj društveni krug, ali i dani u kojima vas neko može jako privući i podsetiti da u vama ima i strasti I ljubavi.

Posao

Odnos sa saradnicima i nadređenima može biti naporan za vas tokom prve polovine sedmice – sve će nekako ići problematično, konfuzno, sa dosta nerazumevanja a u nekom momentu možete čak pomisliti da pojedine osobe nisu u potpunosti iskrene prema vama. No, kako nedelja bude odmicala – stvari će polako početi da se raščišćavaju i da dolaze na svoje mesto a vaši planovi i obaveze će delovati mnogo realnije i ostvarivo. Finansijski tokovi su povoljni i pored jačih izdataka u drugom delu nedelje.Zdravlje

Možda ste malo umorno, ali dobro.

VAGA

Hrana

Nikako da se ustalite po pitanju ishrane, ali i drugih bitnih životnih navika. Kao da ste na klackalici – u jednom momentu zadajete sebi stroge režime, već u sledećem udovoljavate sebi. Vrlo promenljivo.

Ljubav

Vaša osećanja će biti izražena, ali vrlo promenljiva ovih dana. Čas ćete biti euforični, a čas razdražljivi, preosetljivi, plačljivi. Čas u svom najoptimističnijem izdanju, čas posesivni i nesigurni. Ovo je sve posledica situacija koje se dešavaju u poslovnom i porodičnom okruženju i koje utiču na vaš osećaj stabilnosti. Partner i vi ćete imati dobru komunikaciju, ali i međusobnu podršku i razumevanje što će doprineti da se ovi dani lakše preguraju. Slobodne Vage – ukoliko je komunikacija sa nekim bila štura ili stagnirala u prethodnom periodu – sada postoji velika šansa da se pokrene i nastavi da se razvija.

Posao

Merkur koji govori o komunikaciji i dogovoru i Venera koja vlada vašim znakom već su u polju koje se vezuje za poslovne pozicije i karijeru, a u drugom delu sedmice im se priključuje i Sunce – da donese energiju, volju i pokrene ambicije. Pred vama je period kada jeste pod pritiskom (što od strane obaveza, što od strane okolnosti i saradnika), ali i period kada ćete zablistati i ostvariti zapažene rezultate. Ozbiljne i zahtevne obaveze vam idu u susret, ali i prilika da se dokažete i napredujete.

Zdravlje

Preosetljivost, nervoza, problemi sa stomačnim delom.ŠKORPIJA

Hrana

Pokušavate da se držite zdravih navika, ali situacije vas stalno uvlače u trenutke hedonizma i gurmanluka. Volja je slaba ovih dana, pa lako pokleknete pred iskušenjima.

Ljubav

Vašim partnerskim odnosima odgovara prelazak Venere i Merkura u vama srodni vodeni znak Raka – jer će i ova sedmica ali i naredni period na prvo mesto staviti emocije. Odnos sa voljenom osobom sada može doneti više bliskosti, nežnosti, al i dodatno pokrenuti strasti i potrebu da zajedno uživate. Sve ovo ne znači da će odnos sa partnerom biti mirno more – umećete vas dvoje da itekako zatalasate i “odmerite snage”. Slobodne Škorpije – period za dešavanja na planu ljubavi je zvanično otvoren. Ovo je vreme kada u vaš život može ući osoba koja vam donosi sve ono što vam je potrebno. Stabilnu ljubav.

Posao

Vaša radna energija je dobra i pred sobom imate dane u kojima ćete završavati sve ono što je potrebno, ali imati priliku i da ostvarite po koji novi dogovor ili proširite svoje poslovanje. No, ne očekujte da će sve kroz ovu sedmicu proći “kao po loju”. Naprotiv – prepreke će krenuti od samog ulaska u radnu nedelju i u skoro pa svakoj situaciji moraćete u manjoj ili većoj meri da se borite. Kako radni dani budu odmicali, pritisak na vas će rasti i u nekom momentu se možete osećati preplavljeno i rastrgnuto na sto strana.

Zdravlje

Pazite da se ne povredite, a budite oprezniji i u saobraćaju. Razdražljivost.STRELAC

Hrana

I ako imate i ako nemate problem sa kilogramima, svejedno ste svesni da pravite greške po pitanju ishrane. I u jednom i u drugom slučaju – potrebno je da regulišete svoje životne navike.

Ljubav

I partnerova i vaša raspoloženja su vrlo promenljiva u ovim danima. Oboje ste dosta osetljivi i emotivni, pa kao što to može doneti neke nezaboravne momente bliskosti, strasti i ljubavi, isto tako može učiniti da ste oboje lako povredljivi i da sve previše primate k srcu. Komunikacija iz srca je sada rešenje za svaki potencijalni problem ili nesporazum. U divnim zajedničkim trenucima uživajte, a potrudite se da povređenosti i osetljivosti bude što manje time što ćete pričati o svemu, otvoreno. Slobodni Strelčevi – dani jake hemije i velikih privlačnosti, dani kada se mogu pokrenuti vrlo emotivne, ali nestabilne ljubavne priče.

Posao

I ova sedmica donosi da vam je potrebno mnogo strpljenja i odgovornosti u poslovnom sektoru. Oni oko vas vam troše energiju koja je ionako rasuta na više strana i više obaveza paralelno. Vi ćete uspevati da se izborite sa radnom svakodnevicom i dešavanjima u njoj, ali očekujte da će to crpeti i vaše fizičke ali i mentalne snage. Daće vam vetar u leđa neke pozitivne informacije ili priznanja koja dobijate za vaš rad od ljudi koje cenite i poštujete. Iznenadiće vas troškovi koje nikako niste očekivali.Zdravlje

Veliko trošenje energije, sklonost povredama. Takođe – osetljiv stomačni deo.

JARAC

Hrana

Na svoj meni biste trebali da češće uvrstite zeleno lisnato povrće, ribu, mlečne proizvode, naročito kiselo mleko i jogurt, mlade sireve. Ne dozvolite da vam promenljivo raspoloženje utiče na apetit.

Ljubav

Odličan je period za opuštanje, pa ako ste ikako u prilici – otputujte negde sa voljenom osobom. Ukoliko to niste u mogućnosti trenutno – potrudite se da svaki trenutak slobodnog vremena koristite da sa partnerom uživate. Jer, ovo i jesu dani za to. Što više pažnje posvetite jedno drugom – bliskost, emocije i strasti će biti sve jače. U drugom delu nedelje je moguće da ćete u par navrata testirati strpljenje jedno drugom. Slobodni Jarčevi – Merkur i Venera u vašem partnerskom polju, kao i ulazak Sunca u drugom delu sedmice – nagoveštavaju vreme zanimljivih i prilično dobrih dešavanja na polju ljubavi.Posao

Neke planove ćete morati da promenite u hodu i da se prilagodite novonastalim situacijama. U dogovorima i komunikaciji sa saradnicima mogu postojati nesporazumi – zato se potrudite da tri puta proverite da li ste se razumeli kako valja. U drugom delu sedmice budite strpljiviji sa onima sa kojima radite i sarađujete i nemojte biti iznenađeni njihovim naglim promenama raspoloženja. Finansijska situacija je dosta stabilna, a možete očekivati da će i naredni period biti sa povećanim prilivima.

Zdravlje

Uglavnom dobro, sem mogućnosti za manje respiratorne tegobe.

VODOLIJA

Hrana

Vaše polje životnih navika, pa i onih po pitanju ishrane – od ove sedmice je jako aktivno. Razmislite šta je ono što bi trebalo promenitiiI poboljšati. U svakom slučaju – navalite na povrće u svim varijantama.Ljubav

Emotivni život je pomalo komplikovana stavka ovih dana. Poslovni i porodični segment traže od vas da se maksimalno angažujete, obaveza je preko glave – a treba u svemu tome pronaći i dovoljno kvalitetnog vremena za voljenu osobu. Ljubav i strast nisu problem partneru i vama – problem je koliko ćete uspeti da ukradete trenutaka jedno za drugo. Svaki zajednički momenat će biti lep – pa se potrudite da ih bude što više. Slobodne Vodolije – komunikacija sa nekim ide u dobrom pravcu i to vam neizmerno prija. Neki od vas mogu imati pomešana osećanja zbog kontakta ili susreta sa simpatijom iz prošlosti.

Posao

U vašem polju poslovne svakodnevice su Merkur i Venera, a u drugom delu sedmice i Sunce im se pridružuje. Pred vama je period pojačanih poslovnih angažovanja i dešavanja sa mnogo dogovora, pregovora i komunikacije, ali i sa kvalitetnim prilikama da se istaknete. Moguće je da će novonastali talas obaveza i jaka poslovna dinamika dovesti do toga da u ovoj nedelji stalno pokušavate da se organizujete i stalno nešto iskače iz koloseka. Sve se da rešiti i srediti ukoliko zadržite strpljenje i mir.Zdravlje

Uglavnom dobro.

RIBE

Hrana

Shvatili ste da po nekim pitanjima ishrane grešite i trudićete se koliko je to u vašoj moći da popravite situaciju. Očekuje vas dosta uspeha osim kada su slatkiši i grickalice u pitanju.

Ljubav

Ribe u vezama i brakovima ulaze u period kada je komunikacija sa voljenom osobom poboljšana, kada emocije izbijaju u prvi plan i kada postoje velike šanse da se i bliskosti i strasti između vas dvoje pojačaju. Povremenih napetosti će biti (zar nije tako uvek u životu?) ali vas ljubav čupa iz njih a svakako vam se preporučuje da ove dane koristite da što više vremena provedete sa partnerom – da otputujete negde i opustite se. Lepe vesti u vezi dece ili prinova. Slobodne Ribe – pred vama su dani kada se nova poznanstva lako pokreću, kada do vas dolaze osobe koje vas bude i koje vam mogu postati važne.Posao

Izaći ćete tokom ove sedmice iz perioda koji vam je doneo otežanja, pritisak i napetost. Komunikacija sa saradnicima će se znatno poboljšati i konačno ćete uspeti da istinski čujete i razumete jedni druge, ali i da napravite kvalitetan dogovor. Imate više volje i motiva za rad i prijaće vam pojačana aktivnost i dinamičnost, ništa vam neće biti teško. Nove poslovne šanse se mogu otvoriti pred vama – neko vam može ponuditi projekat ili dogovor koji deluje dosta obećavajuće. Finansijski – polako se stabilizujete.

Zdravlje

Nešto više umora.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Aplauz

Anketa

Da li će Srbija proći grupu na Evropskom prvenstvu?

Rezultati