Horoskop

Direktno.rs

14. 06. 2024. 19:56 0

Novac i uspeh stižu za 4 znaka! Proverite da li ste među njima

Raznih mogućnosti i izazova u životu nikada dosta! Četiri znaka horoskopa će u naredom periodu doživeti pravi procvat u oblasti finansija. Novac i uspeh ih neće zaobići!

Evo ko su srećnici koji će možda plivati u novcu bez prestanka:

Bikovi će osetiti da im celokupan ovaj period donosi blagostanje i obilje, posebno oni koji se bave informatikom i društvenim mrežama. Najdeblji novčanici mogli bi im biti tokom juna meseca.

Škorpije su već poznate kao vladari finansijskog sveta. Veća količina novca mogla bi da ih obraduje u junu, dok bi prava financijska ekspanzija mogla doći u decembru uz nove poslovne prilike koje znaju pametno investirati.

Ovnovi će doživeti svoje najbogatije razdoblje krajem juna. Poštovanje koje dobiju tokom letnjih meseci moglo bi se odraziti i na njihov džep.

Vodolije su pravi srećnici ove godine. Sreća ih prati već od početka godine, a širom otvoren put za sve njihove projekte obećava nastavak prosperiteta tokom narednog perioda. Septembar, kao i jun, mogli bi biti najbolji meseci za njih, otvarajući mogućnost za veliku preraspodelu novca u naredne dve godine uz veću odgovornost, ali i veći prihod.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Aplauz

Anketa

Da li će Srbija proći grupu na Evropskom prvenstvu?

Rezultati