Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

31. 05. 2024. 17:17 0

Kome JUN donosi novu ljubav, a koga čeka finansijski krah

U detaljnom mesečnom horoskopu, saznajte šta će vas čekati do kraja oktobra 2023. godine.

OVAN

Ljubav

Po svemu sudeći – slobodnim Ovnovima jun neće biti ni malo loš mesec. Uživaćete u društvu zanimljivih osoba, više skitati, a evidentno je da će se pojaviti i osobe koje će vas zaintrigirati. Pojedini Ovnovi mogu u prvoj polovini meseca imati slučajan kontakt sa bivšim partnerom ili simpatijom – ali nešto nisam sigurna da ćete se preterano ovajditi od toga. Koliko god neke od vas prošlost bude vukla unazad i koliko god da vas poklapaju talasi emotivne sentimentalnosti i prisećanja – za vas je mnogo bolje da idete napred. U nove ljubavi, nove avanture. Zauzeti – zajednički ciljevi jesu dostižni. Pružite podršku i pažnju jedno drugom.

Posao

Fokus tokom većeg dela juna je na dogovorima, idejama i komunikaciji. Imate priliku da realizujete neke od svojih zamisli, ali i da napravite značajne dogovore – kod nekih od vas se oni mogu vezivati i za inostranstvo. Organizacija će vam možda biti nešto kompleksnija nego inače, jer preuzimate previše obaveza na sebe i ni od čega ne želite da odustanete. To funkcionisanje „na više koloseka“ hoće vam se isplatiti u finansijskom smislu, ali vas može dosta mentalno i fizički umoriti.

Zdravlje

U prvoj polovini meseca može postojati povremena osetljivost respiratornih organa, a bilo bi dobro u ovom periodu i da bute više oprezni u saobraćaju.

BIK

Ljubav

Prva polovina meseca baš i ne ide na ruku slobodnim Bikovima – nove emotivne prilike deluju prilično površno i prolazno – što može odgovarati onim pripadnicima ovog znaka kojima je cilj da se samo zabave, flertuju ili ostvare avanturu. Potencijalne veze započete u ovom periodu vrlo brzo će doći na preispitivanje. Drugi deo juna je već drugačiji – vi ste otvoreniji za dublje i smislenije interakcije, a takve će vam u ovom periodu i dolaziti. Tokom celog juna možete imati povremene talase sentimentalnosti ili potrebu da se osvrnete ka prošlosti. Što se tiče zauzetih – postojaće povremene oscilacije, ali suštinski – ovo je mesec kada se različitosti prevazilaze i kada bliskost postaje jača.

Posao

Naglašen segment finansija i Mars koji ulazi u vaš znak tokom prve dekade meseca – ukazuju na usmeravanje energije na finansijske ciljeve, ali i na mogućnost pronalaženja novih načina zarade, dodatnog poslovnog angažmana. Ubrzavate se od polovine meseca – kada ulazite u period intenzivnije komunikacije, dogovora ali i mogućnosti da pokrenete nove poslovne dilove. Biće vam potrebna dobra organizacija. U danima oko punog Meseca moguća je obnova saradničkog odnosa iz prošlosti.

Zdravlje

Više obratite pažnju na ishranu, a mogući su i povremeni problemi sa grlom i alergijama.

BLIZANCI

Ljubav

Slobodni Blizanci – ovo jeste vaše vreme, period u kojem je potrebno ostaviti iza sebe sve osobe koje su vas emotivno sputavale, period u kojem treba raskrstiti sa prošlošću i ne okretati se više unazad, period u kojem idete napred, više se zabavljate i upoznajete osobe koje vam prijaju i donose vam dobar osećaj i bude vaš optimizam. Možda ćete svoju pažnju rasuti na više osoba, možda ćete pronaći čak i onu pravu ljubav, a možda ćete se jednostavno – dobro zabaviti i uživati u danima koji su ispred vas. Funksionišite u skladu sa svojim osećajima i potrebama. Što se tiče zauzetih – sada možete otvoriti i neke kompleksnije, teže, ozbiljnije ili zahtevnije teme sa voljenom osobom – dobar je trenutak da rešavate stvari – bilo da su one vezane za planove za budućnost ili za nesporazume i probleme koje ste ranije imali.

Posao

Kao i u ljubavi – i u poslovnom segmentu se više fokusirajte na novitete – bilo da ćete to sprovesti kroz učenje novih znanja i veština, kroz trud oko realizacije vaših ideja i planova, kroz promene koje uvodite u svom načinu funkcionisanja, kroz traženje dodatnih mogućnosti za posao. Generalno gledano – prva polovina juna će vam verovatno doneti promenljive rezultate, možda i povremeno nezadovoljstvo finansijama, mada se nekima od vas baš u tom periodu smeši unapređenje.

Zdravlje

U drugom delu meseca obratite nešto više pažnje na ishranu, a moguća je i povremena stomačna problematika.

RAK

Ljubav

Prva polovina meseca slobodne Rakove kao da stavlja "na čekanje" po pitanjima ljubavi, eventualno im nudeći osobe i odnose koji su za njihov ukus suviše površni, ili ih pak vodi hodnicima prošlosti. Ne ulazite u odnose za koje znate da ne prijaju vašoj duši, niti se vraćajte unazad – već sačekajte drugu polovinu meseca, kada se pred vama otvara daleko povoljniji period za ljubav. Ovo je vreme kada možete upoznati osobu koja bi, uz malo sreće i povoljnih okolnosti – već tokom juna ili eventualno do polovine jula meseca – mogla postati vaš partner u jednom ozbiljnijem i stabilnijem odnosu. Zauzeti – ukoliko vam nešto smeta u ponašanjima voljene osobe ili vas opterećuju određene teme i pitanja – nemojte se povlačiti u tišinu niti se ponašati pasivno-agresivno. Razgovarajte sa dragim vam bićem, rešićete sve.

Posao

Iako ćete vi biti pravilno usmereni i sa jasnim ciljevima i dobrom energijom – ipak će prva polovina meseca biti dosta spora u realizaciji ciljeva i moguće je da ćete se suočiti i sa nekim odbijanjima ili prolongiranjima kada su u pitanju vaše ideje, ali i bitni dogovori. U ovom periodu i odnos sa nekim saradnicima, pa čak i nadređenima – može biti dosta suvoparan i zategnut. Drugi deo meseca donosi pokretanje pitanja koja su vama od važnosti, kao i jake dogovore sa bitnim osobama ili firmama.

Zdravlje

U prvoj polovini meseca meteoropate mogu imati učestalije tegobe, a prisutna je i podložnost alergijama, kao i mogući problemi sa spavanjem.

LAV

Ljubav

Polje društvenosti, druženja i izlazaka izuzetno je aktivno tokom prve polovine meseca – pa ne sumnjamo da će Lavovi dati sve od sebe da uživaju u svakom novom danu. Ljubavnih prilika svakako ćete imati – neke od njih će ostati samo na slatkom flertu, neke će doneti kratkotrajnu ali vrlo zabavnu i dinamičnu avanturu, neke će ljubavne prilike izgledati kao san snova ali će se ti snovi vrlo brzo raspršiti....a neke će doći da ostanu. Pa – kako se kome zalomi. Čak i ako izađete u solo fazonu iz juna - ne brinite, već jul će biti vaš mesec. Zauzeti Lavovi – u prvoj polovini meseca imaćete i plus i minus faze sa voljenom osobom – u jednom danu ćete uživati, u drugom donositi izazove jedno drugom. Druga polovina juna donosi mirnu i opuštenu energiju i lepe trenutke koje ćete deliti sa voljenom osobom.

Posao

Maj je doneo veliku angažovanost na poslovnom planu – da, vi ste umeli da iskoristite prilike koje su vam se pružale, ali vas je ceo proces prilično umorio. Jun je po tim pitanjima jednostavniji – ili ćete imati više slobodnog vremena, ili će poslovne aktivnosti ići nekim sporijim, stabilnijim tempom. Ili će faktor sreće biti na vašoj strani, pa ćete sve završavati jednostavnije i opuštenije. U drugom delu meseca neki od vas mogu dobiti novu, ozbiljnu poslovnu ponudu, unapređenje, ili – nagradu za dosadašnje aktivnosti.

Zdravlje

Možete u prvoj dekadi juna biti nešto nežniji, osetljiviji – a posebno respiratorni sistem može biti na udaru. Drugi deo meseca – povremene stomačne tegobe.

DEVICA

Ljubav

Odnosi koji stagniraju ili u kojima postoji neki vid nezadovoljstva, ček emotivne distanciranosti – ulaze u ozbiljnu fazu – onu koja može doprineti da se situacija reši (samo uz veliki trud i razumevanje od strane oba učesnika), ali takođe i onu koja može tu udaljenost samo povećavati. U odnosima koji su stabilni – prva polovina meseca je dosta šarenolika – nećete uspevati da imate baš uvek vremena jedno za drugo, najpre zbog obostranih velikih obaveza – ali zato drugi deo juna donosi više prilika za uživanje, opuštanje, putovanja, druženje i jačanje emotivne bliskosti. Slobodne Device – drugi deo jula je vaše vreme – vaš društveni život će se obogatiti novim dešavanjima, ali i novim osobama – onima sa kojima ćete imati odličnu komunikaciju i razumevanje i sa kojima možete ostvariti lepe ljubavne priče.

Posao

Device su dosta dugo u ozbiljnim poslovnim aktivnostima – da, dinamika jeste pojačana – ali je zato i količina energije koju ulažete u posao ogromna. I naravno – sve što se radi na takav način, mora i da donese pozitivne promene, benefite i poboljšanja. Tako da – očekujte da se u junu ili popnete više na lestvici uspeha, ili da vaše finansije budu u znatno boljem stanju. Device su u takvom periodu da mogu ozbiljno razmišljati i o dodatnim poslovnim angažmanima–pazite samo da ne preuzmete previše na sebe.

Zdravlje

Druga polovina juna doneće više opuštanja, mentalni i fizički oporavak.

VAGA

Ljubav

Slobodne Vage će biti u svom elementu – raspoložene za druženje i skitnju, ali i za putovanja, koketiranje, upoznavanje osoba koje će se pokazati kao dobar „materijal“ za flert. Prva polovina meseca vam je obojena odličnom energijom i ovo jeste vreme kada trebate da se opustite i uživate u ljubavnim igrarijama. U drugom delu meseca, kada vaša vladarka pređe u znak Raka – bićete dosta osetljiviji, nežniji i sa pojačanom potrebom za trajnijim i ozbiljnijim ljubavnim temama. Zauzete Vage – odnos sa partnerom će imati svoje uspone i padove tokom juna – u dobrim fazama vas dvoje ćete funkcionisati odlično, sa dosta razumevanja i uz jaku međusobnu podršku – a u tim ne baš laganim fazama možete imati manje padove raspoloženja, pa čak i poneku raspravu.

Posao

Jedan vrlo dinamičan i aktivan, ali istovremeno i plodonosan poslovni mesec je pred vama. Vage su u periodu kada mogu razvijati svoje talente, kada mogu steći dodatna znanja i veštine, kada stiču dodatne poslovne kontakte. Susretaćete se sa osobama od kojih em možete naučiti mnogo, em vam one mogu dati dobre ideje vezane za posao. Drugi deo juna može vam doneti ozbiljnije poslovne projekte ili ponude. Finansijskim delom ćete uglavnom biti zadovoljni.

Zdravlje

Uglavnom solidna zdravstvena situacija. Krajem prve dekade meseca moguća je prolazna prehlada ili problem sa alergijama.

ŠKORPIJA

Ljubav

Već prva dekada meseca može pokrenuti emotivna dešavanja kod slobodnih Škorpija – doduše, ljubavne priče i pričice započete u ovom periodu verovatno će vam u budućnosti donositi mnogo glavobolje i izazova, ali šta sad – ljubav ne bira. Suštinski, za neke mirnije, dugotrajnije i stabilnije ljubavi mnogo je bolji period tokom drugog dela juna – u emotivnim vezama započetim u to vreme fokus će biti na dubini i intenzitetu emocija, ali i na mogućnosti da ljubav potraje....Neke Škorpije će tokom juna pratiti povremeno talas sentimentalnosti i podsećanja – to može ostati samo na nivou sanjarenja i maštanja, ali se u nekim slučajevima može pretvoriti i u slučajan susret. Zauzeti – prva dekada meseca je nešto nemirnija i partner i vi ćete umeti da budete teški i zahtevni. No, ljubav sklanja sve prepreke.

Posao

Prvi dani meseca mogu doneti komplikacije, nagle promene i još naglije odluke – ne radite ništa impulsivno i brzopleto, pustite da se informacije i dešavanja slegnu. Do polovine juna imaćete utisak da ništa ne funkcioniše po vašim zamislima i da ulažete previše snage i energije da biste se na dnevnoj bazi izborili sa obavezama. Drugi deo juna je znatno stabilniji – vi ste u dobroj radnoj energiji, vaši poslovi idu ka stabilizaciji i proširenju, a u ovom delu meseca možete ostvariti i značajne saradnje, najpre sa inostranstvom.

Zdravlje

Više vodite računa o ishrani, a bilo bi dobro da se češće opuštate i relaksirate – najpre u prirodi.

STRELAC

Ljubav

Slobodni Strelčevi sve do polovine meseca mogu računati na dinamičan i aktivan period – i što se njihovog društvenog života tiče, ali i vezano za ljubavne dogodovštine. Nove osobe će vam ulaziti u život i može se sada pronaći neko ko bi vam lako probudio osmehe i doneo dobru energiju. Neće biti čudno ni da neki od vas istovremeno flertuju sa više osoba. Takođe – stara simpatija ili bivši partner mogli bi na kratko zagolicati vašu pažnju u ovom periodu – ali nešto nisam sigurna da ima vajde od toga. Što se zauzetih tiče – vi ste u ozbiljnom emotivnom periodu. To ne znači da neće biti lepih dešavanja i bliskosti između partnera i vas, ali znači da ste u fazi kada je potrebno uozbiljiti odnos, praviti planove za budućnost ili rešavati porodična ili bilo koja druga pitanja i teme koji su od uticaja na vaš odnos.

Posao

Prva dekada meseca donosi povišenu dozu napetosti u poslovnom sektoru. Moguće su informacije o promenama, reorganizaciji ili nekim velikim preokretima u saradničkim odnosima. Ovo može proizvesti osećaj žurbe, pa doneti i radnu atmosferu ispunjenu tenzijom. Trebaće vam puno strpljenja, dobra organizovanost, ali i hladna glava da biste ovaj period uspešno prevazišli. Ostatak meseca donosi jednostavnije poslovno funkcionisanje, korektne saradničke odnose, ali i nove prilike za napredovanje.

Zdravlje

Malo ste osetljiviji tokom prve polovine meseca. Razmislite o fizičkoj aktivnosti, ali i o promenama navika za koje znate da škode stanju vašeg organizma.

JARAC

Ljubav

Prva trećina meseca neće ići na ruku onima u emotivnim relacijama – i partner, a pogotovo vi ste prezauzeti, poslovno finansijska strana života zahteva od oboje fokus i vreme – pa će zajedničkih trenutaka biti manje, a nervoze više. Ovo polako dolazi na svoje najpre u drugom delu juna – em što imate više prostora jedno za drugo, em će se komunikacija popraviti i osećaj bliskosti postati jači – pa su na dnevnom redu verovatno planovi o zajedničkom odmoru, a svakako će biti više razumevanja i emocija. Slobodni Jarčevi – vi ćete biti nešto sentimentalniji nego inače i razmišljanja vam se češće mogu okretati ka prošlosti. No, vama se svakako otvaraju nove mogućnosti za ljubavi i to one ozbiljnije i trajnije – ali najpre tokom druge polovine juna. Mogući su počeci vrlo lepih ljubavnih veza.

Posao

Do polovine juna postoji poprilična poslovna gužva i veliko prisustvo obaveza. Biće potrebno dosta se fokusirati na radne zadatke na dnevnoj bazi, što može dovesti do mentalnog umora, ali i povremenih grešaka u radu. Iako zahtevan, ovaj period će i popraviti stanje vaših finansija, ali vam otvoriti i vrata ozbiljnijih i odgovornijih projekata i poslova tokom drugog dela meseca. Neki od vas mogu ozbiljno razmišljati o dodatnim poslovnim aktivnostima, pa i pokrenuti posao u privatnoj režiji.

Zdravlje

Može doći do manjeg pada imuniteta tokom prve polovine juna. Moguće su prehlade, viroze, infekcije i alergije. Stariji Jarčevi – problemi sa zglobovima i kičmom.

VODOLIJA

Ljubav

Mlad Mesec, kao i stelijum planeta u vašem polju zabave i ljubavi – itekako obećava slobodnim Vodolijama pregršt zanimljivosti u ljubavnom životu. Nove osobe i flertovanja, koketiranja biće više nego zastupljeni, najpre tokom prve polovine meseca. Veliki deo ovih dešavanja će se pokazati kao prolazno i površno, ali ima šanse da se neko izdvoji i da tokom drugog dela juna dođe do konkretizacije i ulaska u prilično lepu i trajnu ljubavnu priču. Nekima od vas može prošlost češće nego inače biti na pameti i u mislima, a neće biti čudno ni ukoliko dođe do kontakta sa bivšim simpatijama. Zauzeti – pred vama je prilično dobar ljubavni period. Svakako ćete više uživati sa dragim vam bićem u zabavnim i opuštenim momentima i radosti – a za neke od vas ovo je period planiranja zajedničke budućnosti, pa i prinova.

Posao

Prva dekada meseca doneće veće troškove i izdatke, koji se vezuju ili za ulaganje u posao ili za uređivanje, sređivanje ili neke radove u domu. Pametno ulažite, ali računajte da ćete u ostatku meseca biti prilično zadovoljni stanjem finansija. Što se posla tiče - bićete više nego okupirani obavezama i poslom tokom celog juna meseca. Sada je trenutak da napravite po koju promenu – imate dobre ideje koje mogu unaprediti vaš posao, pokrenite ih. Dobri saradnički i kolegijalni odnosi, najpre u drugom delu juna.

Zdravlje

Stariji – osetljivi su vam zglobovi, kao i vratni i rameni deo kičme. Mlađe Vodolije – mogući su povremeni problemi sa stomakom i varenjem.

RIBE

Ljubav

Prva polovina juna, a naglašeno prva dekada meseca može doneti izazove kod Riba koje su u emotivnim relacijama, a posebno kod onih koje žive zajedno ili su u braku. Na dnevni red mogu doći teške teme i pitanja – i od toga koliko ste oboje spremni da se posvetite rešavanju, zavisiće i krajnji ishod. U nekim partnerstvima može doći do udaljavanja i emotivnog distanciranja – ali to su zaista krajnji slučajevi. Uglavnom će parovi uspeti da prevaziđu ovaj period i uplove u jednu lakšu, bliskiju i emotivniju fazu koja kreće u drugoj polovini meseca. Slobodne Ribe – prvi deo juna može doneti brzinska zaljubljivanja i mnoštvo flerta – mada ćete za neke osobe isto tako brzo shvatiti da su površne i da traže samo avanturu. Ono što zaista vredi produbljivaće se tokom drugog dela meseca i može vam doneti zaista ozbiljnu priču.

Posao

Poslovno, mesec od samog početka kreće burno. Trebaće vam dosta fokusa i koncentracije da se dobro organizujete i ispunite sve obaveze na vreme – i takva će situacija trajati naglašeno do ulaska u drugu dekadu juna. Iako ćete i u ostatku meseca imati dinamičan poslovni život i puno aktivnosti, ipak ćete funkcionisati sa više volje i energije, a umećete pravilno da odgovorite i na najzahtevnije poslovne izazove. Tokom treće dekade juna mogući su ozbiljni poslovni predlozi i projekti. Novac – solidno.

Zdravlje

Do sredine meseca starije Ribe mogu imati češće zdravstvene tegobe, najpre one koje se vezuju za koštano-zglobni sistem. Mlađi – dobro ste.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Prizor od kog se diže kosa na glavi

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati