Horoskop

Direktno.rs

28. 02. 2024. 19:57 0

Znaci u krevetu? Ovan kralj seksa, Lavicu "radi" moć

Lavu stavite povez preko očiju da ne zna odakle ćete početi. Ovaj znak voli dominaciju, dok Vage vole udvaranja i lep donji veš. Jarac voli toplinu i prirodnost.

OVAN

ON: Uzbuđuje ih kad se druga strana poigrava s njegovim strpljenjem, izmiče mu i pravi se nezainteresovana, kad ga osvaja i podčinjava. Ovoga kralja seksa i strasti uzbuđuje sama pomisao na polni akt. Izazovno se obucire, tajanstvenim pogledom signalizujte strast i sva će krv da mu jurne u glavu. U duši je lovac pa ga uzbuđuje kad se partnerka poigrava s njegovim strpljenjem, izmiče mu i pravi se nezainteresovana, dok je on već izvan sebe od želje. Dozirajte mu svoje telo, ne dajte mu odmah i uzbuđen će vas zgrabiti u prvom haustoru.

ONA: Ovnica je pravi vulkan strasti. Drsko će vas gledati u oči i pozivati pogledom. Pristupite joj muževno i čvrsto jer voli biti zgrabljena i bačena na krevet. Mora da oseti vašu snagu i u psihičkom i u telesnom smislu, ali ne trpi grubost. Uzbudiće je vaša vatrenost pa prema njoj možete biti maksimalno strasni.

BIK

ON: Pripremite sto za dvoje, upalite sveće i pozovite muškarca Bika na večeru. Uzbudiće ga sama atmosfera, miris ukusne hrane, plamen sveća i, naravno, vi. Budite ženstveni i mazni, nahranite svog gladnog ljubavnika dobrom večerom, a potom svojom ženstvenošću i senzualnošću. Kao pokošen pada na mirise, a njegovo čulo mirisa dovoljno je oštro da između vašeg parfema oseti i miris vaše kože. Ispustite pokoji tihi grleni zvuk žene koja se raduje njegovim rukama i virtuoznom istraživanju vašeg tela. Uzbuđuje ga sve meko i udobno, pa krevet na kom vodite ljubav treba da bude bogat jastucima i svilenom posteljinom.

ONA: Kako biste uzbudili boginju ljubavi budite strpljiv ljubavnik. Mazite je, dugo je pripremajte i uzbuđujte. Što joj duže golicate maštu tajnovitim pogledom, više će vas želeti. Čaša crnog vina zagrejaće joj vrelu krv, a intiman, nežan i topao zagrljaj uz romantičnu muziku u njoj će sve više buditi vatru. S njom nikad ne štedite na cveću i sitnim poklonima, a možete joj pokloniti i provokativan veš.

BLIZANCI

ON: Muškarcu Blizancu probudite znatiželju. Nemojte mu otvoreno reći kakav veš nosite, samo recite da imate iznenađenje za njega. Uzbudiće ga i sama pomisao da će morati, skidajući komad po komad vaše odeće, to sam da otkrije. Najviše ga uzbuđuje seks preko žice. Nazovite ga telefonom i pričajte o svojim željama. Budite otvoreni i priznajte kuda putuju vaše ruke po telu dok slušate njegov glas.

ONA: Koketnu Bliznakinju izuzetno uzbuđuje zavođenje, ali ne bilo kakvo. Pre nego što uopšte počnete s telesnim dodirima, morate je intelektualno uzbuditi. Ona voli igru reči i umna nadmudrivanja, a kad se radi o erotskim pričicama, tu je majstor od zanata. I još nešto, uzbuđuje je pomisao na neplanirani, brzi seks s nogu.

RAK

ON: Možete biti pravi virtuoz u seksu, ali ako muškarac Rak oseti da mu emocionalno ne pripadate, teško ćete ga uzbuditi. Pričajte mu kako i koliko ga volite, vodite ga u romantičnu šetnju, najbolje blizu vode, pričajte mu o zalasku sunca i svako malo ističite da je vaš odnos sudbinski. Romantika ga uzbuđuje, kao i mirisi, ali najviše oni iz vaše kuhinje.

ONA: I njoj treba mnogo osećajne potpore i potvrde da muškarac kog voli pripada samo njoj. Račicu uzbuđuje pomisao da pored sebe ima partnera koji ljubi i voli samo njenu dušu, koji dira i grli samo njeno telo. Morate biti nežni, omogućiti joj potpuni intimni mir i sigurnost, beskrajno dugo je maziti jer se sporije zagreva.

LAV

ON: Ponosnog Lava hranite pohvalama i divite mu se da je neodoljiv. Stvorite atmosferu u kojoj će se vaš strastveni Lav osećati kao njegov animalni dvojnik lav - kralj džungle. Dopustite mu potpunu vlast nad vašim telom - uzbuđuje ga osećaj dominacije. Međutim pre toga priuštite mu božansku masažu celog tela - i on voli vašu inicijativu i sočne predloge. Vežite mu oči tako da ne zna odakle počinjete. Nauljite mu kožu tela i od vaše senzualne masaže on će da prede poput umiljatog mačka.

ONA: Lavicu zagrevajte komplimentima i dobrim vinom, govorite joj da lepšu i poželjniju ženu niste videli. Ona mora da se oseća kao kraljica na pijedestalu vaših želja, mora da bude ispunjenje vaših snova. Tretirajte je kao boginju ljubavi, hranite je dokazima vaše potpune naklonosti, odanosti i vernosti. I ne zaboravite da ona voli glamur. Uzbuđuju je vaš status i ugled, ali i dubok novčanik.

DEVICA

ON: Svaka tipična muška Devica teško doživljava pravo seksualno uzbuđenje. Sve je organizovano pa tako i "to". Možete ga uzbuditi tako što ćete mu dati neku vrstu šok terapije. Isprovocirajte situaciju koju nikada nije očekivao od vas. Neka otkrije da prelistavate pornografski časopis dok vam ruke lutaju po telu ili kada se umoran vrati kući, umesto ručka, poslužite mu nešto mnogo bolje – sebe u kuhinjskoj kecelji.

ONA: Morate je naučiti kako da se opusti. Kada vodi ljubav, žena Devica stalno razmišlja o tome da li je dovoljno privlačna i čista. Uzbuđuje je vođenje ljubavi na oltaru čistote – kupatilu. Vodite je pod tuš i nasapunjajtee tamo gde je najosetljivija. Vodite ljubav sa njom ujutru pre nego što je stigla da se očešlja i opere, kako bi shvatila da vam je privlačna i kada nije savršeno doterana.

VAGA

ON: Šarmantnu mušku Vagu oduševićete zavodljivim intimnim vešom, mirisima i pristojnom šminkom. On će trepnuti svaki put kada prođete pored njega u providnoj spavaćici u kojoj izgledate kao anđeo, ali ispod koje se nazire opasno zavodljiv crni korset koji će istaći sve vaše ženstvene atribute. Biće uzbuđen vašom kombinacijom nevinog anđela i pohotnog grešnika.

ONA: Pod okriljem kraljice ljubavi, Venere, senzualna žena Vaga voli da bude zavedena, pa se trudi da ovu fazu udvaranja u vezi održi što duže. Čak i kada vas je godinama volela i ljubila, uvek morate da je zavodite kao što ste to činili na početku veze. Ova igra žmurke je jako uzbuđuje, dušom i telom je zavodnica i koketa. Ali budite oprezni, on od vas očekuje dobre manire.

ŠKORPIJA

ON: Požudan i telom i dušom, moraćete da razmišljate kako da se od njega odbranite! Škorpija će se pretvarati da je kul, ali pre nego što napravite prvi korak, pročitaće sve vaše namere. Gde god da ga dodirnete, on je već uzbuđen. Progutaće vas očima, skinuti u mislima, pa i ako ste do grla zakopčani, za njega ste uvek goli. Samo prepustite inicijativu njemu.

ONA: Škorpija nije ništa manje strastvena. Ono što može seksualno da je uzbudi je naboj i drama situacije. Ona je vrtlog strasti i ne treba je posebno stimulisati. Vi ste za nju otvorena knjiga i što je više bockaš pričama o sočnom seksu koji trese zemlju, to ste više u "opasnost"“ da će ona skočiti na vas i da ćete u jednom trenutku čak zameniti uloge.

STRELAC

ON: Ponudite mu seks u krajnje nemogućim situacijama. Zamislite ga kao primitivnog čoveka koji svoju ženku vuče za kosu, odvlači je u pećinu i ima divlji seks sa njom. Možda će vam biti jasnije zašto ovog čoveka može da uzbuđuje sve što je drugima nezamislivo. Recite mu da želite da vas pokupi usred bela dana u gustom vremenu kada ste u opasnosti da budete viđeni. Biće van sebe od uzbuđenja.

ONA: I žena Strelac je slična muškarcu njenog znaka. Uzbuđuju je rizik i neizvesnost, voli da bude viđena "na delu", ali i da bude dovoljno skrivena od direktnih pogleda. U trenutku kada se nagne kroz prozor i posmatra prolaznike, priđite joj s leđa. Privijte se uz njenu zadnjicu, čvrsto joj držite kukove i polako se pripremite da uđete kroz kapije njenog ljubavnog raja.

JARAC

ON: Požudni muškarac Jarac može da izgleda kao da je više fokusiran na postizanje vašeg zadovoljstva nego svog. Ovo je daleko od istine, on samo dobro kontroliše svoje strasti. Da biste ga uzbudili, obezbedite mu miran, diskretan kutak. Ne preterujte sa šminkom - prirodno ćete ga uzbuditi. Iza zatvorenih vrata spavaće sobe pretvara se u pravog vampira strasti.

ONA: Tipična žena Jarac želi da bude rob svojim strastima i porivima, ali razum je u tome sprečava. Veoma joj je teško da se opusti, kontroliše libido i stidi se svojih erotskih fantazija. Ohrabrite je i pokušajte da razbijete njen oklop suzdržanosti otvorenim pristupom u seksu. Ogledala na plafonu spavaće sobe pokrenuće adrenalin koji će divljati njenim venama.

VODOLIJA

ON: Seksualno ćete uzbuditi muškarca Vodoliju originalnim sugestijama nečega što možda još nije probao u seksu. Voli neobične situacije i okolnosti u kojima bi neko drugi radio sve drugo – samo ne bi vodio ljubav. Recite mu kako zamišljate da imate seks sa njim u svlačionici robne kuće ili na plaži gde ima ljudi. Ne znači da će pristati na takav seks, ali će ga čak i takve virtuelne ponude uzbuditi.

ONA: Vodolija voli neobične načine primanja ljubavnih poruka. Hirovita i provokativna, može da izgleda kao operisana od romanse. Varate se, jer pojam romantike za nju ima sasvim drugo značenje. Umesto ljubavnih poruka, pošaljite joj scenu pikantnih erotskih scena i prijatno je iznenadite.

RIBA

ON: Preuzmite inicijativu u seksu jer ovaj muškarac voli žensku moć. On zna sve ženske trikove, znaće kakvu igru igrate, ali će uživati. Oni će prihvatiti svaku situaciju, važno je da ste vi glavna glumica u njoj. Sa pogledom najveće kurtizane, zavucite se pod njegove čaršave obučeni samo u kućnu kecelju, a on će te obasuti vodopadom ljubavi i strasti.

ONA: Gde god i kako god da je odvedete, žena Riba neće znati da vam kaže ne. Stvorite joj toplu atmosferu, mazite je i masirajte je koliko god možete i ona će biti meka i savitljiva, prepuštena rukama ekstaze i ljubavne nirvane. Uzbuđuje je maštoviti ljubavnik koji će joj u jednom trenutku recitovati poeziju, a u sledećem cepati odeću - ali to morate da uradite umetnički i sa stilom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati