Horoskop

Direktno.rs

08. 12. 2023. 19:59 0

Osobine za kojima u svom partneru žudi svaki znak

Kad biste seli i opisali svoju savršenu vezu, spisak bi verovatno bio prilično dug. Postoje mnoge osobine u vezi koje su potrebne kako bi se postiglo istinski kompatibilno partnerstvo.

Ali šta ako možete odabrati samo jedan? Koja je najvažniji kvalitet u vezi da se osećate ispunjeno, voljeno i sigurno? Odgovor je u zvezdama...

Ovan: Strast

Ovnovi su krajnje slobodni duhovi koji žude za avanturama i istraživanjem. Potreban im je partner koji deli tu istu životnu strast i koji je uzbuđen da im se pridruži na bilo kojem putovanju, ma koliko bili divlji.

Bik: Ljubav

Ne možete naći partnera s toplijom ljubavlju od Bika. Međutim, ako imaju partnera koji ne uzvraća tu otvorenu naklonost i emocionalnu iskrenost, to može otkriti tamniju, posesivniju stranu Bika. Zato je brižan i nežan odnos ključan.

Blizanci: Komunikacija

Blizanci imaju tendenciju da žive u 'oblacima' i lako mogu prštati negativnom energijom. Otvorena, iskrena i česta komunikacija zaista je ključna kada je u pitanju ljubav Blizanaca.

Rak: Ljubaznost

Ne nedostaje emocija kada su u pitanju Rakovi, i to žene. Oni su prepuni ljubavi, što je neverovatno. Raku je potreban partner koji će njegovim promenama raspoloženja pristupati s ljubaznošću i razumevanjem. 

Lav: Pažnja

Lav je moćan i harizmatičan, i uglavnom to zna. Ali to ne znači, da oni to ne trebaju redovno čuti. Da bi u potpunosti bili u vezi, potreban im je partner koji izražava zahvalnost, deli komplimente, a šta će zauzvrat pomoći da se otkrije nesebična strana Lava koju skriva duboko ispod površine.

Devica: Obzirnost

Device, i to devojke definitivno mogu biti kritična grupa. Možda mislite da je s njima teško biti u vezi, ali u stvari, začudili biste se kako su Device obzirne prema drugima u vezi.

Vaga: Prijateljstvo

Za Vagu, u vezi nije ništa važnije od osećaja kao da su tim sa svojim partnerom. Najsrećniji su kad imaju partnera koji je prijatelj i ljubavnik, sve u jednom.

Škorpija: Poverenje i poštenje

Škorpije su poznate po strastvenom libidu, pa bi moglo biti iznenađenje da je karakterna osobina koju najviše cene u vezi zapravo poverenje. Kad prođete kroz tu čvrstu spoljašnjost, unutra ćete naći meko srce. Oni takođe mogu biti ljubomorni, osim ako s partnerom nemaju tako čvrst temelj poverenja i iskrenosti.

Strelac: Humor

Put do srca Strelca, i to žene, definitivno je kroz njihovu smešnu stranu. Vole da budu u centru pažnje i uvek nasmejavaju ljude oko sebe. Ali čak i više od toga, vole partnera koji takođe zna kako zadržati osmeh na licu.

Jarac: Prihvatanje

Oni se veći deo života osećaju pomalo neshvaćenim. Oni su jedinstveni, pa da bi se u vezi stvarno osećali sigurno i voljeno, potreban im je partner koji će ih 'dobiti', prihvatati i ceniti.

Vodolija: Nezavisnost

Ženke Vodolija vrlo su nezavisna gomila. Uživaju u svom društvu i neće se izvinjavati za to. Potreban im je prostor i vole partnera koji deli njihov nezavisni duh.

Ribe: Romansa

Iznenađenje, Ribe žele romantiku! Da, kako bi se Riba osećala srećnom i voljenom, potreban joj je partner sa starom dušom - neko ko ceni romantiku, piše Elite Daily.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati