Horoskop

[ Izvor: Mediji ]

22. 09. 2023. 19:10 0

Šta je "slatki greh" svakog znaka?

Svaki horoskopski znak ima slabost kojoj ne može da odoli.

U nastavku saznajte koji su "slatki gresi" svakog horoskopskog znaka.

Ovan

Ovnovima je najveća slabost spavanje. Dok drugi traže uzbuđenje i adrenalin, Ovnovi će često izabrati udobnost svog kreveta i dodatnih par sati sna.

Bik

Bikovi imaju strast prema kupovini. Bez obzira na to da li je reč o garderobi, tehnologiji ili knjigama, Bikovi će uvek da pronađu razlog za malo šoping terapije.

Blizanci

Blizanci vole novosti i uvek su u toku s trendovima. Zbog toga ne mogu da odole društvenim mrežama i često nesvesno "skroluju" satima.

Rak

Rakovi su veliki ljubitelji romantičnih komedija iako to neće uvek da priznaju. Bez obzira da li je reč o nekom klasiku ili najnovijem hitu, Rakovi će uvek izabrati film koji će im otopiti srce.

Lav

Lavovi vole da budu u centru pažnje, a jedan od načina da to postignu je slikanje selfija. Bilo da su u prirodi, na nekom događaju ili kod kuće, selfi je obavezna stavka.

Vaga

Vage su često zamišljene i vole da sanjare o prošlosti i prošlim odlukama. Nostalgija ih lako preplavi, a uspomene ih vode na emotivna putovanja.

Devica

Device su znatiželjne tako da često znaju da "uhode" profile ljudi koje poznaju na društvenim mrežama. Želja za informacijama i saznanjima često ih vodi u te virtualne lavirinte.

Strelac

Strelčevi su rođeni avanturisti. Uvek su u potrazi za novom destinacijom, novom kulturom i novim iskustvima. Putovanje je njihov "slatki greh".

Škorpija

Škorpije vole dobre priče, posebno one koje poreklo vuku u tračevima. One ne mogu da odole najnovijim glasinama na radnom mestu ili u životima svojih prijatelja i poznanika.

Jarac

Jarčevi imaju oko za kvalitet i luksuz. Uživaju u finim stvarima u životu bilo da je reč o dizajnerskoj garderobi, luksuznim putovanjima ili skupocenim predmetima.

Vodolija

Vodolije su veliki ljubitelji naučne fantastike. Bilo da je reč o knjigama, filmovima ili serijama, ovaj žanr ih uvek privlači i oduševljava.

Ribe

Ribe su sanjari, a njihov "slatki greh" su duge kupke u kojima mogu da se opuste i maštare. Mirisne soli, bombe za kupanje i sveće često su njihovi saveznici u tim trenucima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati