Horoskop

[ Izvor: Mediji ]

08. 09. 2023. 20:06 0

Kako znaci da manifestuju ljubav?

Svaki znak ima specifičnu snagu kada je u pitanju ispoljavanje ljubavi.

Svaki horoskopski znak ima specifičnu snagu kada je u pitanju manifestacija ljubavi, koja je naš specifičan način da privučemo drugog.

U astrologiji, kako objašnjava "Your Tango", postoje tačke u našoj natalnoj karti koje mogu da nam pokažu pravi put i ono šta je potrebno našem srcu da bismo se osećali emocionalno ispunjeni u ljubavi su Ascendent, Sunce, Mesec i Venera.

Venera, planeta našeg sistema vrednosti, strasti i romantike može da ukaže na to šta želimo u partnerstvu, dok nas Sunce i naš znak u horoskopu mogu odvesti na put razotkrivanja šta je to što može da nas inspiriše ili navede da uopšte tragamo za ljubavlju.

Ovan

Ovan je strašan kao protivnik jer neumorno sledi ono što želi i tu osobinu može da primeni i u ljubavi. On jednostavno treba da podstakne svoj optimizam kako bi privukao nekoga u svoj život ko će moći da ga katapultira do novih visina. Sve počinje onda kada Ovan iskoristi svoju hrabrost da iskusi i dozvoli sebi da upadne u tok romantike.

Bik

Bik mora da nauči da bude strpljiviji i analitičniji kada traži partnera i da veruje svojoj intuiciji i čulima. Međutim, pošto je ovo znak kojim vlada Venera, on mora prvo da shvati svoju vrednost - i to pre nego što uđe u vezu. Kada nauči da materijalno nije toliko važno, Bik treba da se fokusira na manifestaciju obilja ljubavi, kako bi privukao partnera koji odgovara njegovoj energiji i želji.

Blizanci

Pod vladavinom Merkura, Blizanci mogu da šarmiraju svakoga svojim govorom. To je takođe najbolji način i da se približite ovom znaku. Blizanci žele da osete vezu koja ih tera da razmišljaju i preispituju sve oko sebe. Partner koji je spreman za dobru debatu idealan je partner kog Blizanac želi.

Rak

Zbog duboke emocionalne povezanosti sa svojim partnerima, Rak mora prvo da nauči kako da stvori sopstvene granice, pre nego što pokuša da manifestuje ono što želi od partnera. Ovo je znak koji je veoma jasan oko onoga šta želi, i kada formira svoju osnovu, moći će da privuče nekoga ko odgovara njegovim potrebama.

Lav

Lavovi su vizuelni i kreativni. Oni mogu da se manifestuju kroz učenje šta zapravo žele od partnera, tako da ne ponavljaju greške iz prošlosti. Na taj način mogu da privuku budućnost sa nekim ko će im pomoći da imaju više samopouzdanja i vere u sebe.

Devica

Devica uživa u organizaciji i planiranju, zbog čega sastavljanje liste svega onoga šta žele od partnera može i da im pomogne da se manifestuju. Ovakav pristup takođe može da omogući Devici da zna šta i sama želi, kako ne bi ušla u vezu pokušavajući da promeni partnera ili da bude primorana da prilagođava svoj tip ličnosti.

Vaga

Moćan način da Vaga manifestuje ljubav je da se ophodi prema sebi onako kako bi volela da se drugi ophode prema njoj. Ovo je veoma važno za očuvanje njihove autentičnosti kroz razumevanje njihove nezavisne i individualističke prirode. Vaga treba da nauči da se oslobodi svoje zone komfora i da nauči da stavi sebe na prvo mesto pre ulaska u novu vezu i da nastavi da stavlja sebe na prvo mesto u postojećoj vezi.

Škorpija

Škorpija će imati koristi od ljubavnih afirmacija koje potvrđuju njihovu veru u sebe i njihovu sposobnost da vole i budu voljene. Kako su pomalo vidovite, tako im je i lakše od drugih znakova da manifestuju. Škorpija treba da se fokusira na partnera koja im donosi isceljenje, smirenost, samopouzdanje i ljubav. Kao znak kojim vlada Mars, one su odlučne da pronađu pravog partnera, zbog čega im je i dodatno lakše da prekinu vezu sa osobom koja nije u skladu sa njihovom ideologijom. Škorpije treba da otvore svoja srca kako bi pozvale ljubav u svoj život.

Strelac

Nezavisnost je način na koji Strelac može da pronađe svoju srodnu dušu. Ovaj znak uživa u istraživanju i učenju o drugima, a nezavisnost u takvoj situaciji može da znači i više učenje o sebi kako bi mogli da zadrže svoju ličnost i vrednosti, a da ih ne kompromituju kada su u vezi.

Jarac

Jarčevi će postići više uspeha kada aktiviraju svoj nagon da postignu pobedu. Iako se mogu manifestovati kroz akciju, oni takođe moraju da razmotre koje karakteristike njihov partner treba da ima. Jarčevi takođe moraju da imaju više emocionalne ranjivosti pre nego što uđu u vezu.

Vodolija

Vodolije su kreativne i vizuelne, zbog čega moraju precizno da odredi šta žele, a šta ne žele u vezi. Takođe potreban im je neko ko će da deli njihovu viziju kako bi mogli da postanu deo njihovog kruga prijatelja. Razvijanje poverenja i razumevanje sa kompatibilnom osobom omogućiće Vodoliji da bude ranjivija u odnosu sa partnerom.

Ribe

Da bi manifestovale ljubav, ključ kod Riba je da prihvatite svoju intuiciju. Ribe takođe treba da nauče kako da se oslobode svoje suzavisne strane. Jednom kada vide koliko im je dobro kada su same, moći će intuitivno da vide šta im odgovara i u odnosima sa drugima. Ljubav može da pomogne Ribama u jačanju njihovih ubeđenja i da im da hrabrost.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati