Horoskop

[ Izvor: Mediji ]

10. 08. 2023. 20:05 0

12 znakova, 12 parfema: Koji je vaš?

Izbor parfema je veoma lična stvar, a ako je to poklon, uvek je najbolji izbor. Dakle, evo nekoliko saveta o tome koji parfem odgovara vašem znaku horoskopa.

Ovan

Ovnovi imaju jaku ličnost i predstavljaju velike avanturiste. Za vas su idealni parfemi napravljeni od citrusa koji oživljavaju dodire.

Glamur opcija: DKNY Women

Bik

Žena ovog znaka je praktičar, jake volje. Vaš savršen parfem donosi note ruže i vanile, dva ženska elementa i vrlo slatka.

Opcija: Flowerbomb - Viktor & Rolf

Blizanci

Ovom vazdušnom znaku najbolje pristaju parfemi koji kombinuju cveće i citruse. Odgovaraju im izuzetno osvežavajući parfemi koji mirišu na letnje noći.

Predlog: Euphoria - Calvin Klein

Rak

Devojka rođena u znaku Raka je divna, osetljiva i emotivna. Ovom vodenom znaku najbolje pristaju topli mirisi, slatki, kao i miris sveže vode.

Predlog: Daisy Eau So Fresh - Marc Jacobs

Lav

Lavice se osećaju jedinstveno, one su kraljice i nema ničeg boljeg za nju od intenzivnog parfema, koji ostavlja trag u kome svako može da uživa čak i pre nego što su se pojavile. Mošus je vaša jača strana.

Predlog: Musk Pure Eau de Parfum - Tom Ford

Devica

Ovim znakom vlada zemlja i stoga vaš idealan parfem treba da sadrži note voća i naročito bobica. Vama odgovaraju slatke arome.

Predlog: La Petite Robe Noire - Guerlain

Vaga

Vaga je uvek u potrazi za ravnotežom u svom životu, sve mora da teče glatko, pa pronalažanje pravog parfema nekad može biti težak zadatak. Ne brinite, vama odgovaraju cvetni, nežni i parfemi sa opuštajućim efektom.

Predlog: Flora by Gucci

Škorpija

Emocionalne, odlučne i strastvene Škorpije, uvek biraju parfeme sa vodenim notama u kombinaciji sa slatkim i romantičnim akordima, poput bombona.

Predlog: Miss Dior Eau de Parfum

Strelac

Strelčevi su optimisti i pozitivni ljudi. Biraju miris koji će ih preplaviti aromom nove energije.

Predlog: Touch of Pink - Lacoste

Jarac

One su veoma stabilne i vrlo samouverene žene, što se vidi po izboru njihovog parfema. Njima odgovaraju elegantne i sveže arome.

Predlog: Coco Mademoiselle - Chanel

Vodolija

Vodolije vole da improvizuju i ove žene su uvek spremne da probaju nove stvari. Rizikuju i biraju nove parfeme koji se pojavljuju na tržištu. Odgovaraju im mirisi sa aromoma vanile.

Predlog: Intense - Dolce&Gabbana

Ribe

Ribe su sigurne u sebe i ne mogu da žive bez vode, tako da njihov parfem mora da bude vrlo svež i vodeno-cvetni, kao ljiljan, ako je to moguće.

Predlog: Diamonds - Emporio Armani

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati