Horoskop

[ Izvor: Mediji ]

21. 07. 2023. 19:59 0

Znaci koji deluju hladno, a nežni su

Ne dozvolite da vas prvi utisak prevari.

Narodna mudrost kaže da ne sudimo o knjizi po koricama, a isto važi i za ljude. Ali, koliko god se trudili prvi utisak često je presudan. Međutim, veoma često se desi da pogrešimo prilikom procene i oni sa "tvrdim oklopom" imaju mekano srce. Dokaz za to su horoskopski znaci koji na prvi pogled izgledaju opasno i zastrašujuće, ali su veoma prijatni i često nežni u duši.

Škorpija

Škorpije su poznate po svom intenzivnom i strastvenom temperamentu. Izgledaju veoma oštro i hladno i u prvu ruku nam se može učiniti da su u pitanju opasni igrači. Međutim, škorpije su zapravo veoma osetljive i emotivne i duboko brinu o svojim bližnjima. Uvek su spremni da bilo kome i bilo kada pruže potrebnu podršku.

Ovan

Ovnovski temperament je snažan i agresivan i mnogima deluje zastrašujuće. Međutim, iza te vatrene spoljašnjosti ovnovi su veoma doboćudni. Pre svega su strastveni, ali veoma velikosušni i zaštitnički nastrojeni prema voljenima.

Jarac

Jarčevima dominira disciplina, tvrdoglavost, odlučnost i realističan pogled na svet. NJihova hladna i distancirana spoljašnjost može na nas da ostavi utisak hladnokrvnosti, ali su veoma bržni i nežni i imaju veliko srce za one koje vole i takođe su raspoloženi da vam budu "rame za plakanje" u najtežim momentima.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj kraljevskoj prirodi, a njihovo prisustvo može izazvati strah u drugim ljudima. Međutim, iako deluju tako oni se jako velikodušni i rođeni zaštitnici. NJihovo veliko srce ih čini veoma mekanim u nekim situacijama kada treba da pokažu "zube".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati