Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

01. 06. 2023. 06:48 0

Blizancima interesantno, Škorpijama lepa iznenađenja

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Verovatno ćete osećati da vam ništa ne ide od ruke ili da morate uložiti ogromnu količinu enegije čak I za najsitnije obaveze. Možete biti zbunjeni, dekoncentrisani. Susret I kontakt sa emotivnim partnerom donose vam pojačanu nežnost I osetljivost.

BIK

U ovom danu očekujte veću fokusiranost na poslovni segment, ali i bolje mogućnosti za zaradu. U emotivnom segmentu – probudiće se veća želja za provodom, kontaktima sa društvom. Partner vas zbunjuje svojim promenljivim ponašanjima.

BLIZANCI

Moguće je da ste odjednom dobili više obaveza, sa vrlo kratkim rokovima za ispunjenje. U emotivnom segmentu – vrlo interesantni kontakti sa suprotnim polom. Jake mogućnosti za flertovanje i nova poznanstva.

RAK

Možda vam ne odgovara atmosfera u radnom okruženju, ali ćete uspeti dosta dobro da se snađete u nekim iznenadnim situacijama. Mogućnost za manje novčane prilive. Razumevanje i korektan odnos sa voljenom osobom. Jačanje strasti. 

LAV

Iako će neke situacije izgledati kao komplikovane i teško rešive, uspećete da ih okrenete u svoju korist. Ušli ste u period kada ćete videti više finansijske koristi od partnerstava i saradnji. Neuobičajeno pažljivo ponašanje od strane voljene osobe.

DEVICA

Ako je u prethodnim danima bilo problema ili nesuglasica, danas ćete uspeti da ih razrešite i objasnite se. Neočekivani novčani priliv. U kontaktu sa voljenom osobom nemojte biti toliko nervozni i napeti – usmerite ovu pojačanu energiju na strast.

VAGA

 Očekujte dan olakšanih okolnosti i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Osećaćete se kao da ste neki veliki teret skinuli sa leđa. Jako će vam prijati razgovori sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Rasterećeniji ste nego inače.

ŠKORPIJA

Pozitivna iznenađenja. Moguće je da neočekivano i iz „vedra neba“ dobijete poslovnu ponudu. Takođe – sreća po pitanju finansija. Flert sa osobom sa kojom poslovno sarađujete se pojačava – mogućnost konkretnijeg dogovora o susretu.

STRELAC

Budite zadovoljni, jer se vaši planovi odvijaju dobro. Potrudite se da uspeh dodatno pojačate, time što ćete se maksimalno aktivirati po pitanju komunikacije i dogovora. Novi emotivni interes – mogućnost za poznanstvo i ulazak zanimljive osobe u vaš život.

JARAC

Odlični kontakti sa saradnicima i partnerima. Vreme je da pokrenete poslovne priče koje vas interesuju. Vrlo rado ćete posvetiti svo svoje slobodno vreme voljenoj osobi – potrebno vam je da se osetite sigurno i voljeno.

VODOLIJA

Danas očekujte bitne dogovore. Vrlo ozbiljno shvatite ponude koje vam dolaze. Mogućnosti i za ugovaranje dodatnih poslovnih angažmana. U emotivnom segmentu – miran dan sa voljenom osobom. Osećate da su neke oluje iza vas.

RIBE

Velika posvećenost poslovnom segmentu, ali i lakše prilike za rešavanje pitanja i situacija koje vas muče. Uložićete veliku energiju u pokretanje projekata koji su vam bitni. U emotivnom segmentu – preuzimate inicijativu. Pozovite simpatiju I ugovorite susret.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati