Horoskop

[ Izvor: Mediji ]

26. 05. 2023. 19:45 1

Koja divlja životinja "predstavlja" vaš znak?

Na koju divlju životinju liči svaki horoskopski znak na osnovu svoje ličnosti, duhovne suštine i emocionalnog temperamenta?

Ovan: grizli

Kao jak vatreni znak kojim vlada zaraćeni Mars, divlja životinja vam odgovara i predstavlja vašu snagu, hrabrost i nezavisnost. Od svih svirepih predatora u životinjskom carstvu, medved grizli najbolje predstavlja vašu snažnu ličnost. Kao i vi, grizli je neustrašiva životinja koju nije lako zadržati. On je neverovatno jake volje, svrsishodan i lider u životinjskom carstvu.

Bik: lenjivac

Kao lenjivac, više volite da se krećete sporim, stabilnim tempom, ostavljajući dovoljno prostora u svom rasporedu za odmor i opuštanje. Ti i lenjivac delite isti svetonazorski mentalitet jer oboje verujete u sporost. Poput lenjivca, delite pozitivan i strpljiv pristup životu jer oboje verujete da će se sve dogoditi u svoje vreme.

Blizanci: lisica

Divlja životinja koja najbolje odaje vašu lukavu i nestašnu prirodu je lisica. Takođe je pronicljiva, što odražava vašu brzu pamet. Poput lisice, lako se prilagođavate svim okolnostima koje vam se nađu. Imate oštar um kao lisica, lako možete manevrisati svojim brzim razmišljanjem.

Rak: kengur

Kengur je svrsishodna životinja snažne volje koja savršeno simbolizuje vašu odlučnost. Vi, poput kengura, možete biti izuzetno razigrani, posebno nakon što ste se povezali sa svojim čoporom. Ponekad ste skloni da skočite pre vremena. Ali i vi i kengur ne možete a da ne rizikuje kada vam nešto ne bude u redu. Pored svoje energične prirode i odlučnosti, poznati ste i po materinskim instinktima!

Lav: tigar

Nema sumnje da ste obično povezani sa lavom. Međutim, lav nije jedina velika mačka koja može osvetliti vašu kraljevsku prirodu. Tigar je poznat po sjajnoj prugastoj dlaki, impozantnom stasu i neodoljivoj harizmu. Ti i tigar imate istu žestoku energiju koja vam omogućava da oboje blistate. Pošto je tigar stvorenje samopouzdano, tigrove instinkte odražavate tako što verujete svojoj odlučnosti i vitalnosti.

Devica: gazela

Samo graciozna gazela može da se uporedi sa vašom pronicljivošću i genijalnošću. Pripadate onoj vrsti zemljanih znakova koji mogu da obavljaju više zadataka istovremeno. Vi, kao i gazela, znate da je bolje da ne čekate ni sekundu, već da verujete svom uvidu da idete napred.

Vaga: labud

Ono što je zajedničko vama i labudu je lepota i romantična aura! Vaga je poznata kao atraktivan horoskopski znak orijentisan na posvećenost, jer njime vlada planeta ljubavi i lepote, Venera. Stoga nije iznenađenje što elegantni labud savršeno predstavlja vašu gracioznost i staloženost! Ti i labud simboli ste ljubavi u svemiru i u životinjskom carstvu, jer delite istu želju za ljubavnom posvećenošću. Ali lep labud može biti i temperamentna ptica sa neprijatnim stranama - to su trenuci agresije koji dolaze iz želje da se odbrani.

Škorpija: zvečarka

Po pravilu ste povezani sa svirepim i smrtonosnim škorpionom. Ali to nije jedina divlja životinja koja oličava vašu energiju. Zvečarka je još jedna životinja koja prenosi vašu složenost. Kao i vi, zvečarka je neshvaćeno stvorenje. Iako se vi, poput zvečarke, ne plašite napada, oboje više volite da ostanete sami. Takođe prolazite kroz neverovatne faze transformacije, poput zmije, odbacujući svoje staro ja.

Strelac: slon

Čini se da je sreća uvek na vašoj strani. Slon simbolizuje vašu bogatu prirodu, mudrost i snagu da prođete kroz sve prepreke. A slon je jedno od najinteligentnijih stvorenja u životinjskom carstvu, koje je idealno kombinovano sa vašim horoskopskim znakom. Pored toga, slon predstavlja vašu dobrodušnu energiju, jer je ova životinja obično znak prosperiteta i sreće.

Jarac: planinska koza

Planinska koza odražava vašu sposobnost da napredujete u najnepredvidljivijim i kamenitim okruženjima. Kao što se planinska koza drži za najmanju izbočinu na padini, tako se čini i vi kada naiđete na prepreke. Šta god da se desi, imate snagu volje da dostojanstveno savladate sve što vam stoji na putu.

Vodolija: orangutan

Orangutan personifikuje vašu genijalnost. Pošto vama vlada inteligentni Uran, poznati ste po svojoj izvanrednoj brzoj pameti. A orangutan se smatra jednim od najpametnijih primata. Želja orangutana da bude društven i istovremeno izolovan takođe najbolje odgovara vašim potrebama.

Ribe: leptir

Leptir savršeno ilustruje vašu kreativnu auru. Volite da budete mobilni i fleksibilni. Pošto leptiri dolaze u velikom broju veličina, oblika i boja, ovo savršeno odražava vašu fluidnu prirodu. Svetla, lepršava krila leptira simbolizuju vašu poletnu prirodu, jer ste, poput ovog prelepog stvorenja, uvek u pokretu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati