Horoskop

Direktno.rs

22. 05. 2023. 19:32 0

Šta znaci žele od partnera?

Jedan od najvažnijih delova odnosa je transparentnost. Za dugotrajnu vezu ključno je razjasniti jedno drugome svoje misli, osećaje i želje. Međutim, sramežljivost i oklevanje često stoje na putu među parovima...

Ovan

Ovan je neko ko uvek voli da drži stvari stvarnima. Zato vam je potreban partner koji vam neće okrenuti leđa samo zato što ste iskreni.

Bik

Toliko ste navikli da vas sve vreme pogrešno shvataju zbog vaše strasti i intenziteta. Zato jednostavno Bikovi žele da budu s nekim ko će zaista da ih ceni uprkos hirovima i ekscentričnostima.

Blizanci

Blizanci, budući da ste neko ko je napravio mnogo grešaka u svojoj prošlosti, želite da vaš partner bude uz vas uprkos vašoj prošlosti.

Rak

Rak ima vrlo dobro srce puno ljubavi i očekuje isto. Zato želite da se vaš partner potrudi i brine o vama.

Lav

Lavovi Imaju tendenciju traženja pažnje i potvrde od onih oko njih. Dakle, očekujete da vas vaš partner zaista ceni.

Devica

Kao Devica, imate jako visoke standarde i to može da bude problem mnogima oko vas. Dakle, želite nekoga ko razume zašto ste takvi kakvi jeste, piše TOI.

Vaga

Vaga zaista žude za istinskom vezom i partnerstvom s nekim. Želite da neko bude s vama, a da ne mora da vas koristi ili manipuliše vama za bilo šta drugo.

Škorpija

Škorpijama je jako teško da se otvore bilo kome. Žudite da vas partner poznaje i da vam veruje. Želite da budete s nekim na koga znate da se uvek možete osloniti.

Strelac

Strelac je neko ko voli da putuje. I zato želite partnera koji se ne plaši jednostavno da krene s vama u avanture.

Jarac

Jarčevi očekuju da će partner da ceni njihovu golemu mudrost i inteligenciju. Želite da znaju da mogu puno da nauče od vas.

Vodolija

Kao Vodolija, žudite za intelektualnom slobodom i nezavisnošću. Dakle, želite da vam partner veruje dovoljno da vas s vremena na vreme pusti da odete sami.

Ribe

Ribe žele da se njihov partner potrudi kako bi veza funkcionisala. Priželjkujete nekoga ko je spreman da uloži napor da održi vašu ljubav živom u vašoj vezi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati