Horoskop

Direktno.rs

18. 02. 2023. 18:55 0

Šta znakove čini srećnim?

Astrološkinja Rejčel Lang smatra da svaki horoskopski znak ima nešto što ga čini srećnijim i zadovoljnijim.

Ona i savetuje šta tačno od onoga što je za vas možete da radite, a da budete srećniji.

OVAN

- Pronađite sport koji vam se sviđa i savladajte novu veštinu do savršenstva - savetuje Lang, te dodaje da isprobate više različitih vrsta fizičke aktivnosti, od trčanja, biciklizma do joge ili pilatesa.

- Ovan je vatreni znak, a njima su potrebne akcija i fizička aktivnost, inače se osećaju kao da stoje u mestu s viškom energije. Takođe, vole da budu najbolji, pa im savladavanje nove veštine pruža osećaj zadovoljstva - kaže.

BIK

Imaju izvrstan osećaj za boju i stil. Oni znaju šta je dobro, a nered narušava njihovo blagostanje.

- Posvetite se domu i učinite od njega oazu u kojoj ćete uživati - savetuje Lang.

BLIZANCI

- Okružite se dobrim prijateljima koji vas inspirišu, teraju na razmišljanje i spremni su da razgovaraju o svemu - savetuje astrološkinja.

- Vaš um je uvek aktivan, a bilo bi dobro da imate nekoga za razgovor ko će vam pomoći da složite svoje ideje i misli. Za vas su razgovori ključ sreće i dugog života. Imati mnogo prijatelja s različitim interesima pomaže vam da pobudite svoju znatiželju. Ne treba vam puno poznanstava ako ste introvert, već nekoliko dobrih, istinskih prijatelja - kaže Lang.

RAK

- Veliki ste zaljubljenici u hranu, a posebno je važno da jedete namirnice koje čuvaju zdravlje vaših creva - napominje Lang.

Postoji veza između vašeg uma, tela i duha, a ta veza počinje i završava se u stomaku.

LAV

Istražite svoju kreativnu stranu. Čak i ako niste umetnički tip, vaš ključ za jačanje raspoloženja je hobi koji vam omogućava da se izrazite. Za sreću vam je potrebna i redovna doza vitamina D, a 15 minuta provedenih na suncu obasjaće vaš duh.

DEVICA

- Pronađite način da se opustite. Čak i kada obavljate i najbezazlenije aktivnosti, vaš um radi - savetuje Lang.

Pronađite način da smirite svoje misli i umom budete prisutni u sadašnjosti. Vrtlarenje, kuvanje ili slikanje su neki od načina na koji možete da opustite svoj nervni sistem.

VAGA

- U teškim vremenima okrećete se razgovorima, slatkišima i opuštanju. Međutim, vežbanje povećava endorfin i pomaže vam da se opustite nakon što ste potrošili malo energije - napominje Lang.

Vama najviše odgovaraju lagane aktivnosti poput joge ili šetnje. Opustiće vas, ali ćete se istovremeno osloboditi energije i time se lakše rešiti stresa - kaže.

ŠKORPIJA

- Seks kod vas budi energiju i pomaže vam da se upoznate sa svojom duhovnošću više nego kod drugih znakova - kaže Lang i dodaje da, ako trenutno nemate nameru da se povezujete s drugima, pronađite druge tantričke neseksualne aktivnosti kako biste postigli slične ishode, poput joge ili pevanja, piše Well+Good.

STRELAC

- Strelac uvek žudi za istraživanjem, a s obzirom na to da su putovanja stavljena na čekanje zbog pandemije, "odlutajte"' u prirodu i podignite raspoloženje - savetuje Lang.

JARAC

Po prirodi ste radnici i bilo bi pametno kada biste svoj marljivi fokus usmerili na aktivnosti na otvorenom poput vrtlarstva. Usrećiće vas bavljenje zdravim aktivnostima koje imaju svrhu i cilj.

VODOLIJA

Vodolije imaju veliko srce i u potrazi su za boljim svetom.

- Prosocijalne aktivnosti s altruističnim fokusom doneće vam radost. Volontiranje ili pomaganje prijatelju daje vam osećaj da ste potrebni i da imate svrhu - savetuje Lang.

RIBE

- U teškim vremenima stvaranje umetnosti poput plesnih pokreta, pevanja ili pisanja, mogli bi da vam pomognuda se osećate bolje - savetuje Lang.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati