Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

29. 01. 2023. 07:00 0

Škorpije uživaju, i Jarčevima divan dan

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Danas nemojte sedeti kod kuće. Ovo je dan kad trebate da budete u pokretu, jer ćete se susresti sa dosta zanimljivim ljudima i ostvariti i prijateljstva koja se mogu pokazati kao važna. Ako ste zainteresovani za nekog, vreme je za kontakt.

BIK

Jedan fenomenalan dan je pred vama. Od ranog jutra ćete se osećati kao da možete da osvojite svet. Koliko vidim, najbolje ćete funkcionisati sa članovima porodice i sa prijateljima, pa onda njima i posvetite svoje vreme.

BLIZANCI

Osećate se neuporedivo bolje nego tokom protekle sedmice. Polako shvatate da ste možda previše paničili i preterano se opterećivali nekim situacijama. Na sve ovo – kontakt od strane jedne osobe koja vam je jako važna, dodatno će vam ulepšati dan.

RAK

Sa tranzitnim Mesecom u polju prijatelja I druženja - ovaj dan treba samo i isključivo koristiti za održavanje dobrog raspoloženja i kontakte sa onima koje volite. Obavezno izađite i družite se, provod je zagarantovan.

LAV

Konačno ste našli potreban mir u sebi. No, nemojte prespavati dan, najbolje ćete se osećati ukoliko budete aktivni, ukoliko se budete družili ili izašli sa prijateljima. Danas možete realizovati i neke planove sa voljenom osobom.

DEVICA

Dan kada možete stići da završite sve što ste isplanirali. A zaista ste isplanirali mnogo toga. Nemate nameru da sedite, već da se družite i budete sa osobama koje su vam drage. Idu vam i neke zanimljive i podsticajne društvene obaveze.

VAGA

Moguće je da su vaši planovi danas prilično veliki, i možete se pitati da li ćete uspeti sve da ih ostvarite, ali obzirom na to kako se osećate – sigurna sam da ćete imati energije za sve. Najbolje ćete se provesti u kontaktu sa prijateljima.

ŠKORPIJA

Pravi je trenutak da se provede što više vremena sa voljenom osobom, jer se sve one nesuglasice iz proteklog perioda mogu rešiti očas posla. Oboje ste raspoloženi za komunikaciju koja će biti laka i otvorena – iskoriste ovo!

STRELAC

Vaše su obaveze danas vezane samo za prijatelje, za ljubav, generalno za odnose svake vrste. Želećete da se osobama koje su vam mile posvetite u potpunosti i provešćete vreme sa njima u jednoj opuštenoj i veseloj atmosferi.

JARAC

Zaista je jedan divan dan pred vama. Osećate se veselo, raspoloženo, želete da lutate, da budete u kontaktu sa dragim ljudima, da se provedete i dobro zabavite. Prosto ćete blistati. Koliko vidim, danas se mogu pokrenuti i neke emotivne priče.

VODOLIJA

Danas prvenstveno hoćete da jedan deo dana iskoristite za svoj odmor i opuštanje. Onda ćete lagano napraviti plan aktivnosti i verovatno ostatak svog vremena iskoristiti kroz kontakt sa prijateljima ili emotivnim partnerom.

RIBE

Bićete okruženi ljudima koji pokušavaju da vam podignu raspoloženje, ali to će danas biti prilično teško. Daleko od toga da ste u nekom daunu, to ne, jednostavno – prethodna nedelja vas je izmorila i više bi vam odgovaralo da budete malo sami.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati