Horoskop

Direktno.rs

15. 11. 2022. 20:00 0

Šta je ljubav znacima? Raku potreba, Devici misterija...

Jarčevi treba da nauče da se opuste u ljubavi, bezuslovno da se predaju, a Device treba da nauče da osete strast i toplinu, potrebno im je da shvate da je ljubav mnogo više od čiste analize.

Ovan

Za rođene u znaku Ovna, ljubav je potreba koja treba da bude ispunjena. Shvataju je kao svoje osnovno pravo i ne oklevaju da je zatraže. Ovan neće oklevati da ljubav traži na neobičnim i neočekivanim mestima, naročito ako mu neko zapne za oko. Za njih je ljubav poput čarobnog napitka, ispunjava ih u potpunosti. Oni traže neprestalnu pažnju kada su u vezi, ako ih partner zanemari i ne posveti im dovoljno pažnje, oni se hlade. U određenim situacijama, kada su iskreno i jako zaljubljeni, odbijanje će shvatiti kao izazov i neće odustati, dok ne uspeju osvojiti partnera.

Ono što Ovnovi još treba da nauče u ljubavi je da investiraju svoje poverenje na pravi način, u pravu osobu, i u pravo vreme. Treba da nauče dobro da razmisle pre nego što krenu u 'akciju'.

Bik

Za rođene u znaku Bika, ljubav je privrženost u iskonskoj, fizičkoj i senzualnoj bliskosti. Kada im je potrebna ljubav, ona im odmah mora biti dostupna, prijatna i treba da im pružit zadovoljstvo. Oni znaju kako voleti, ali i pružiti i primiti ljubav. Ljubav za njih ima sasvim jednostavno i razumljivo značenje. Oni su postojani i odani, cene materijalna dobra i sigurnost i privlače ih partneri koji im to mogu pružiti. Bikovi takođe žele u potpunosti da poseduju voljenu osobu. Pri tome pokazuju sav svoj bes, ljubomoru, tvrdoglavost, zavisnost i posesivnost.

Ono što osobe u znaku Bika još uvek treba da nauče je fleksibilnost, sposobnost da oproste kada ih neko povredi ili odbije, kao i da bolje slušaju i razumeju partnera.

Blizanci

Za rođene u znaku Blizanca ljubav je osećaj udobnosti i sigurnosti koji ih čini srećnim i pruža im zadovoljstvo. S druge strane, ljubav je i prepreka za osećaj potpune slobode. U pozitivnom smislu, ljubav za njih predstavlja prijatnu povezanost s partnerom. U negativnom smislu, ona kod njih može izazvati osećaj ozlojeđenosti, jer u određenim situacijama Blizanci shvataju ljubav kao ograničenje. U takvim okolnostima, mogu pokazati površno ponašanje, sklonost ka prevari i nepouzdanost.

Blizanci u ljubavi još uvek treba da nauče da cene nedodirljivu, toplu i nežnu stranu ljubavi.

Rak

Za rođene u znaku Raka, ljubav je mreža emocionalne sigurnosti, potreba koja je iznad svih drugih i nešto što prvenstveno treba da proizilazi iz iskrenosti i prijateljstva. Ljubav je za njih najlepši osećaj. Njihova velika potreba za istim izaziva osećaj duboke sentimentalnosti. Sva prošla iskustva, osećaj gubitka i razočaranja, čine ljude u znaku Raka emotivnim, velikodušnim i senzualnim. Iako su povučeni i prekaljeni životnim udarcima, ceo njihov svet počiva na temeljima osećanja i sentimentalnosti. Njima je potrebno pravo ljubavno gnezdo, u kome će se osećati sigurno i ispunjeno.

ZaljubljeniRakovi još uvek moraju da nauče kako da se opuste i otvoreno izraze sebe.

Lav

Za rođene u znaku Lava ljubav je romantična, vatrena, bistra, iskričava i lepa, slična onima iz romantičnih filmova i bajki. Oni vole da su zaljubljeni i divan je osećaj kada vole i kada su voljeni. To kod njih izaziva mnogo pozitivnih i lepih emocija. Znaju da vole sebe, ali i ceo svet. Oni znaju da vole i daju ljubav, ali očekuju isto zauzvrat. Njihova potreba i nagon za dominacijom i moći ispoljava se i u odnosu na partnera. Oni vole pokornost i žude za uveravanjem, očekuju da se zahvalnost pokaže otvoreno i iskreno i da im se pokaže poštovanje.

Zaljubljeni Lavovi tek treba da nauče da budu skromni, a da je u ljubavi jednako važno davati kao i uzimati.

Devica

Za Device je ljubav misterija kojoj željno čekaju da se predaju. Zaljubljeni su na ivici svesnog razmišljanja, ne žele da znaju ništa više od onoga što vide i veruju u ono što vide. A stvari koje ne vide možda i ne postoje za njih. Potpuno su posvećeni svojoj vezi i partneru, ali u ljubavi vide i praktičnu stranu. Stalno su zaokupljeni razmišljanjem i planovima, pa nisu u stanju da se potpuno opuste. Često je njihova ljubav njihov posao, njihova kuća i mesto gde mogu da stvore savršenu atmosferu. Savršenstvo ih inspiriše i pokreće. Dobar partner treba da pokuša da ih opusti i odagna ozbiljnost i oprez koji su im stalno na umu.

Zaljubljene Device još uvek treba da nauče da osete strast i toplinu. Takođe im je potrebna sposobnost da shvate da je ljubav mnogo više od čiste analize i proračuna i da ima mnogo dublje značenje.

Vaga

Za rođene u znaku Vage, ljubav je harmonija. Spajanje uma koje je uravnoteženo, nikako ekstremno, i koje vodi do srećnih i prijatnih rezultata za obe strane. U Vaginom mirnom, simetričnom i harmoničnom svetu ljubav je povezana sa lepotom. Imaju duboko ukorenjeno poštovanje za estetiku, simetriju i harmoniju. Ponekad to može da bude problem, jer se može dogoditi da ne shvate dublje značenje ljubavi. Potrebno im je dosta vremena da izaberu savršenog partnera, jer žele da im partner u svemu odgovara. Pošto su šarmantni i elegantni, retko imaju problema da pronađu fanove i partnere, ali im ponekad treba dosta vremena da se odluče. A za to vreme, dok razmišljaju, potencijalni partner može da ode razočaran, jer je umoran od čekanja. Vage odmah znaju da li su zaljubljene i uživaju u svim detaljima koji prate zaljubljivanje i udvaranje.

Vage još treba da nauče da je lepota u očima posmatrača. Harmonija srca u ljubavi i kompatibilnost važnija je od izgleda. Važan je dublji smisao ljubavi.

Škorpija

Za rođene u znaku Škorpije, ljubav je čežnja za jedinstvom koja ih potpuno obuzima i prati tokom celog života, utičući na njihovo mišljenje i izbore. Za njih je ljubav vrhunski osećaj, vredan svake žrtve. Kod njih se to izražava i bolje razumeju na fizički, telesni način. Kroz intimnost pronalaze nepoznato, prelaze fizičke barijere i dodiruju sopstvenu svest koja ih beskrajno fascinira. Nije ni čudo što intimnost sa partnerom ima ogroman značaj u njihovom životu. Za njih je to način povezivanja ljudskog sa duhovnim.

Škorpije još treba da nauče koliko je važno da ljubav daje i predaje se. Ispunjenje u ljubavi treba da bude obostrano.

Strelac

Za rođene u znaku Strelca ljubav je prava i večna, ali i nešto što može da ih zaobiđe i zato je moraju pronaći, istražiti, povratiti i zadržati, pre nego što je zauvek izgube. Strelčevi su inherentno nesigurni. Njihova nesigurnost je pažljivo maskirana njihovim komunikativnim, prijateljskim izgledom. Pošto se često plaše stvarnosti, utočište traže u idealizaciji, a ponekad znaju i da preteraju. Imaju snažan duh i volju za istraživanjem. Plaše se da dublje sagledaju svoja osećanja i zbog toga se može desiti da ne dožive potpuno ispunjenje u ljubavi. Previše su pažljivi prema slobodi i zbog toga ponekad misle da će ih ljubav obuzdati i vezati, a ne osloboditi. Međutim, njihovi partneri mogu mnogo naučiti od njih.

Zaljubljeni Strelci još uvek moraju da nauče lekcije o odanosti i posvećenosti.

Jarac

Za Jarca je ljubav uzajamna razmena zadovoljstva koje donosi neophodnu sigurnost, mir i zadovoljstvo. I suprotno opštem mišljenju, ljubav im je veoma važna. Za njih to predstavlja povezanost i odgovornost, ali i senzualnost i stabilnost. Njihova ozbiljna spoljašnjost može prikriti njihovu nežnu stranu ličnosti, ali oni u potpunosti razumeju ljubav. Kada se oslobode i otvore svom partneru, obasipaće ga naletima divlje strasti i ekstremnog samopouzdanja, što može biti izuzetno očaravajuće. Njihova porodica je veoma važna u njihovom životu. Zbog toga, koga vole, prihvataju tu osobu kao člana porodice, retko se odlučuju na veze za jednu noć i površne flertove.

Zaljubljeni Jarčevi tek treba da nauče kako da se opuste, bezuslovno se predaju i budu nesebični.

Vodolija

Za rođene u znaku Vodolije ljubav je svežina, nesebična i prijatna. Vodolije žele da ispitaju dubine i raspon ljubavi, pre nego što u potpunosti prihvate njen oblik i postojanje. Za njih kao humanitarce Zodijaka, ljubav je univerzalna i nesebična. Vodolije snažno veruju da se može biti nepristrasan i jednak u svim sferama života. Vodolije uvek imaju puno prijatelja. Sa svojom privlačnom ličnošću, vizionarskim pristupom i tolerancijom, vrlo retko osete oskudicu u prijateljstvima i obožavateljima. Za njih je izazov menjanje konvencija i tradicije u načinu udvaranja i ljubavi. Zbog toga, neće oklevati da razmotre opcije između više potencijalnih partnera, pre nego što se istinski prepuste ljubavi. Pošto su otvorene prirode, često pomešaju neformalna prijateljstva s ljubavlju. Zbog toga im se često događa da osete prazninu, neispunjenost ili zbunjenost u ljubavi.

Osobe u znaku Vodolije još uvek treba da nauče u ljubavi da je važno u potpunosti se predati i da sumnjičavosti nije mesto u ljubavi.

Ribe

Za rođene u znaku Ribe ljubav je nesebično osećanje, čudo koje upotpunjuje, stvara celinu i zahteva potpuno predavanje. Za njih je ljubav više davanje nego primanje i ima dosta zajedničkog sa kreativnošću i filozofijom. Ali zbog njihove promenljive prirode, Ribe mogu pokazati sklonost ka kretanju, od jednog do drugog, konstantno u potrazi za pravom ljubavlju i dubljim značenjem. One ipak mogu da budu verne, čvrsto vezane za svoje ideale, ne zbog toga što ne uspevaju da vide druge izbore i značenja, već što jednostavno znaju da je to ono pravo.

Osobe u znaku Riba u ljubavi još uvek treba da nauče činjenicu da ljubav obuhvata sve, da je kompletna i da može da motiviše osobu da živi i nastavi dalje, da ljubav jeste i može biti najveća motivacija u životu, piše Atma.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati