Horoskop

Direktno.rs

13. 10. 2022. 17:56 0

Idealni i najgori parovi po Zodijaku

Otkrijte koji je osoba savršena za vas.

Prema horoskopu, pojedini znaci su rođeni jedni za druge, jer su slični po karakteru, temperamentu i interesovanjima, dok ima onih koji bi trebalo u širokom luku da se zaobilaze, kako im srce ne bi bilo slomljeno. Ako ste u vezi, proveite da li je to vaša idealna polovine, a ukoliko ste u potrazi za novim partnerom, dobro obratite pažnju koga da zaobilazite!

Najgore kombinacije znakova u ljubavi su:

Jarac i Ovan


Ne postoji ništa gore od toga kada se ukrste dva rogata znaka. Kao prvo, oba znaka su jako tvrdoglava i smatraju da su uvek u pravu. Jarac je tradicionalan, voli porodične vrednosti, vrlo je konzervativan. S druge strane, Ovan je impulsivan, često krši pravila, ide glavom kroz zid. Jednom Jarcu će teško poći za rukom da ga ukroti, a posebno će ga nervirati Ovnova neodgovornost.

Vodolija i Bik

Ako ste Bik u horoskopu, a sviđa vam se jedna mistična Vodolija, imajte na umu da se taj znak ne može vezati. Dok Bikovi vole mirnu luku, Vodolija je uvek u potrazi za avanturom, često odsutna u mislima, čak i kada je fizički prisutna. Biku će to smetati, dok će Vodoliju jako nervirati potreba jednog Bika da ga "spusti na zemlju". Ono što im je zajedničko je ljubav prema luksuzu u kojem će zajedno uživati.

Blizanci i Devica

Praktična Devica voli da je sve po pravilu, organziovano i uređeno, dok Blizanac provodi celi život improvizujući. Blizanac ima običaj zapostavljati kućne obaveze, jer ga odvuku neke zabavnije i zanimljivije stvari, što će Devicu jako nervirati. Ona ima isplanirano što sve treba završiti u toku dana, pa ako ostane vremena, možda nađe trenutak ili dva da se opusti. S druge strane, opuštenog Blizanca će oterati konstantno "zvocanje" Device, bilo da je u pravu ili ne. Jedina zajednička stvar im je intelekt i planta Merkur koja vlada nad oba znaka.

Vodolija i Rak

Nežni Rakovi celog života sanjaju o ljubavi i toplom porodičnom gnezdu. Dok je Vodoliji potrebna sloboda bez koje ne mogu zamisliti život, Rak će sediti kod kuće i patiti za svojim partnerom. Sa druge strane, Vodolija će se provodi s društvom, posvećuje se svojim hobijima ili jednostavno radi neke stvari koje su mu zanimljivije. Takođe, Vodolije znaju biti ponekad i hladne, a Raku je neophodno da mu se stalno pokazuje ljubav.

Škorpija i Lav

Lavu je potreban neko da mu se divi. Škorpija to ne želi. Škorpije mogu pružiti nežnost svom partner, ali ne pada im na pamet da idu za nekim i hvali svaki njegov korak. Zapravo, Škorpije će nervirati nametljivost Lavova, a oba znaka će se boriti za dominaciju u vezi. Oba znaka su i ljubomorna, ali i strastvena, pa bi im seks mogao biti odličan, ali istovremeno će u ovom odnosu biti i mnogo svađa.

Idealni parovi su:

Ribe i Rak

Ovo su dva emotivca koja najbolje dopunjuju jedno drugo! Oboje su nežni, te će pružiti svom partneru podršku kada mu je teško, a zajedno će deliti i srećne trenutke. Baš onako kako jedna lepa veza i treba da izgleda. I Rak i Ribe su porodični tipovi, koji maštaju o deci, kućici u predgrađu i psu koji trči po dvorištu. Takođr, radi se o znakovima koji nisu skloni prevari. Zaista idealan par.

Vodolija i Blizanac

I jednom i drugom znaku je generalno teško ostvariti stabilnu vezu, jer su nestalni kao osobe. Međutim, Vodoija i Blizanac zajedno se mogu odlično upariti jer se razumeju i funkcionišu na isti način. Znaju da njihovom partner ponekad treba sloboda, a u međuvremenu će i sami znati kako iskoristiti slobodno vreme. Ljubitelji su putovanja, izlazaka i ekstremnih sportova, pa imaju i puno toga zajedničkog.

Bik i Devica

Oba znaka su razumna i prizemna, znaju kada je vreme za ozbiljnost, a kad za zabavu. Uz to, odlično se slažu i u krevetu, jer ma koliko delovali hladno i ozbiljno, kad se ugase svetla, pretvaraju se u živu vatru. Intima je vrlo bitan deo veze i kod Devica i kod Bika. Zajedno mogu postići veliki uspeh, ne samo u ljubavi, već i na svim poljima, pa se ovim parovima slobodno preporučuje da se upuste u preduzetničke vode.

Ovan i Vodolija

Ovnovi, iako vatreni znak, znaju biti hladnokrvni u vezi, pa ne pridaju puno pažnje godišnjicama i sličnim stvarima u vezi. Vodolije su jedan od retkih znakova kojima to ne smeta. Njima su potrebna dela na svakodnevnom planu, a ne velike romantične priče. Ovaj par najviše spaja ljubav prema avanturama, sportu, putovanjima i svemu nekonvencionalnom.

Lav i Strelac

Strijelac će Lavu pružiti uzbuđenje za kojim traga te će učiniti da se oseća posebno. Da ne govorimo o strasti koja se javlja između dva vatrena znaka. U vezi je samo bitno da Lav ne bude sklon dramatici i da ne stvara pritisak svom Strelcu. Oboje imaju dosta prijatelja, vrlo su harizmatični i vole izlaziti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati