Horoskop

[ Izvor: Mediji ]

06. 10. 2022. 17:59 2

Krvavi mesec od 9. oktobra: Dva znaka NADRLJALA

Krvavi Mesec intenzivniji je od bilo kog drugog, te tako postoji mogućnost da osetite duboki osećaj oslobođanja ili šansu za novi početak. Očekujte emocionalne i duhovne promene, a takođe zvezde su za većinu ljudi pripremile neočekivane spoznaje i brojna iznenađenja.

Pun Mesec će energetski btii veoma težak za sve znake Zodijaka, ali nekima će doneti više problema i izazova - Ribama i Vodolijama na prvom mestu, a ni Lavovi, Rakovi i Bikovi neće proći najsjajnije. Astrolozi dodaju i da će ovaj period pogodovati Blizancima, Vagama, Škorpijama i Strelčevima, piše Wanted.

Ipak, za Ribe i Vodolije će ovo definitivno biti najteži dani.

RIBE

Ribe će biti teško pogođene negativnom finansijskom situacijom - moguće je da će im kasniti plata ili da će izostati isplata za koju su bili uvereni da stiže, ili da će platiti neku neočekivanu kaznu... Ovo će biti period u kome vas svakako očekuju veliki rashodi i nenadani troškovi. Takođe, očekujte sukobe i svađe sa bliskim ljudima, rođacima, partnerom, svojom decom... Budite vrlo oprezni u svojim izjavama i postupcima, biće teško povratiti mir.

VODOLIJA

Posebno vodite računa u vezi s papirologijom, administracijom i dokumenatima. Može se desiti da pogrešite prilikom popunjavanja važne dokumentacije ili da ćete izgubiti neki dokument ili da vam neće stići na vreme. Može se desiti da nemate vozačku dozvolu kada vas zaustavi policija. U svakom slučaju, izvesno je da vas očekuju problemi sa dokumentima ili važnim papirima i ugovorima. Takođe, ovo je period tokom kog ćete biti izrazito uznemireni i u kome će vam se većina planova izjaloviti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati