Horoskop

Direktno.rs

26. 09. 2022. 19:54 0

Dva znaka su majstori prevare

Najpopularniji britanski sajt za onlajn dejting, "IllicitEncounters", analizirao je podatke svojih oženjenih članova i otkrio koji horoskopski znak najviše voli da "švrlja". Ispostavilo se da svoje partnere najčešće varaju Vage, a 16 odsto svih oženjenih članova (i članica), koji na tom sajtu traže malo akcije sa strane, rođeno je upravo u ovom horoskopskom znaku. Doduše, Vagama su za petama Blizanci s 14 odsto, dok Škorpija ispada najverniji znak Zodijaka.

Ženske Vage u ovoj studiji su svoju potrebu za vanbračnim vezama objašnjavale "potrebom za više seksa" i "traganjem za raznolikosti", dok se Blizanci, čini se, boje vezivanja. Za razliku od njih Škorpije su se pokazale "strastvenim i istrajnim", a varaju jako retko i to kad misle da veza nema budućnosti.

Stručnjakinja za veze i seks Džesika Leoni opisala je za Daily Mail kakav stav prema prevari imaju znakovi Zodijaka.

Vaga

Nije ni čudo što su Vage najnevernije jer su vazdušni znakovi jako zaljubljivi i povezuju se s više ljudi. Ako je Vaga udata za nekoga ko nije uvek dostupan da bude s njom, sasvim je prirodno da će na drugom mestu potražiti potvrdu, pažnju i društvo.

Blizanci

Oni vole avanturu i brzo im sve dosadi, što znači da je manje verovatno da će se posvetiti samo jednoj osobi. Fleksibilni su i otvorenog uma, a često im je teško da budu odani jednom partneru, čak i ako su zaljubljeni. Poznati su po tome što u sebi imaju dve, često kontradiktorne ličnosti i mada vole druženje, predanost ih užasava.

Jarac

Iako realni i skloni pažljivom razmatranju svih svojih odluka, mogu se upustiti u afere da bi se malo odmakli od stresne svakodnevice. Jarčevi su takođe i vrlo ambiciozni i poznati kao radoholičari, a afera bi mogla da im posluži i samo kao odmor od svakodnevnih obaveza.

Bik

Bikovi jako vole koketiranje i stalno su u potrazi za nekim dodatnim zadovoljstvom i lepim stvarima u životu. Bik može da misli čak i da ima pravo na aferu jer će tako zadovoljiti potrebu za onim što mu partner ne pruža.

Rak

Rak je jako brižan kad je u vezi i vrlo zaštitnički nastrojen prema svom partneru, ali nedostatak podrške partnera mogao bi da ga navede da utehu potraže dalje. Inače je vrlo miran, privržen i voli da brine za druge, a jako ceni i kad neko o njemu brine. U potragu za aferom najčešće će krenuti kad oseća da ga partner ne ceni…

Lav

Poznati su po svojoj ambicioznosti i potrebi za moći i autoritetom i kad su u vezi, a traže partnere koji će ih podržati i pomoći im u postizanju zacrtanih ciljeva. Lavovi koji varaju verovatno sve pažljivo planiraju da ih ne uhvate.

Devica

Device su odani romantičari na koje se možete osloniti i vole da budu u vezi, ali treba im i "solo" vreme. Device će verovatno varati kad im veza ne ide kako što su očekivale, jer su idealisti pa će to previše uzimati k srcu.

Riba

Nežni i predani partneri, ali može da im bude teško kad partneri ne razumeju njihova osećanja. Kad ipak prevare partnera, Ribe verovatno to nisu ni planirale ni inicirale.

Ovan

Avanturistički i asertivni Ovan voli da bude glavni u vezi i sklon je spontano da se zaljubi. Iako je manja verovatnoća da će varati, kad oseti da ga partner fizički i emocionalno ne može pratiti i to je moguće. Neveran je obično zbog frustracije što partner nije u stanju da ispuni njegova očekivanja.

Strelac

Strelac je nezavisan i vrlo iskren, pa neće tražiti aferu ni ako je nesrećan, već će jednostavno prekinuti vezu. Strelac je poznat i po tome što je zabavan, optimističan i zaigran. Iako uvek u potrazi za avanturom, verovatnije je da će na vreme raskinuti s nekim s kim nije srećan.

Vodolija

Vodolijama je potrebna mentalna stimulacija od partnera i često im je to važnije i od strastvene veze. Malo je verovatno da će prevariti jer će se radije potruditi da popravi vezu.

Škorpija

Škorpije su tvrdoglave i odlučne i radije će pokušati sve da veza funkcioniše nego varati. Ako tražite odanost, Škorpija je najverniji znak Zodijaka. Vrlo je strastven, asertivan i istrajan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati