Horoskop

Direktno.rs

28. 06. 2022. 18:59 0

Kakav je u "dobru i zlu": Znaci kao muževi

Svaki horoskopski znak poseduje određene mane i vrline, posebno kada su u pitanju ljubavni život i emocije. Ako želite da proverite prednosti i mane muškaraca kada su brak i ljubav na duge staze u pitanju, pročitajte "bračni" horoskop u nastavku.

Ovan

PREDNOST: Malo je divlji, ali sa merom. On voli dobru zabavu i voli da se svi osećaju prijatno u njegovom društvu, tako da vam nikada neće biti dosadno sa njim.

NEDOSTATAK: Zbog urođene tvrdoglavosti, često je teško komunicirati sa njim. Voli da šefuje, misli da je uvek u pravu, a i kada nije – neće to da prizna. Uvek sve mora biti onako kako je on zacrtao. U sebi nosi dozu sebičnosti koja najčešće izlazi na videlo tokom svađa.

Bik

PREDNOST: Nadaleko je poznat po svojoj lojalnosti i na njega uvek možete računati. On je stabilan, vredan, porodično orijentisan, potpuno će vam se posvetiti i dolaziti kući svaki dan u isto vreme.

NEDOSTATAK: Isto očekuje i od žene, tako da Bik nije dobar izbor za žene slobodnog duha koje vole svoju slobodu, avanturistički način života, ne žele da se osećaju sputano i treba im puno vremena za sebe.

Blizanci

PREDNOST: Zanimljiv je, pametan, pozitivan, ne plaši se novih izazova, nepredvidiv je i stalno će vam spremati iznenađenja.

NEDOSTATAK: On nije oličenje lojalnosti kao na primer Bik i nikad se ne zna koliko će njegova ljubav trajati. Voli promene, mrzi rutinu, nije stabilan i teško se upušta u dugotrajne veze.

Rak

PREDNOST: Romantičan je i brižan. Kada voli, voli snažno i emotivno. Ne zanimaju ga površne veze.

NEDOSTATAK: Njegova ljubav ponekad može da guši. Voli da ima sve pod kontrolom i lako pretvara male stvari u veliki problem. Unapred razmišlja negativno, odnosno zamišlja sve loše što bi moglo da se desi i tako unosi nemir u vezu.

Lav

PREDNOST: Dinamičan je, strastven, velikodušan i učiniće sve što može da vas maksimalno razmazi.

NEDOSTATAK: Ponosan je i sujetan, pa će se uvrediti ako u svakom trenutku nije centar vašeg sveta ili ako mu (po njegovom mišljenju) ne posvetite dovoljno vremena. Voli da bude u centru pažnje što često može biti iscrpljujuće za njegovu životnu saputnicu.

Devica

PREDNOST: Čvrsto stoji sa obe noge na zemlji, organizovan je, stabilan i posvećen tome da budete srećni i zadovoljni u svakom trenutku.

NEDOSTATAK: Cepidlaka je, svemu će naći mane i voli da popravlja nedostatke drugih ljudi, uključujući i one koje vidi na svojoj partnerki. Često mu nedostaje samopouzdanje, nesiguran je i teško uspostavlja poverenje.

Vaga

PREDNOST: Romantični šarmer sa pokrićem. On je dobar i ljubazan, ne samo prema vama već i prema svim drugim ljudima. Kada se zaljubi, odmah tu ženu gleda kao svoju životnu partnerku.

NEDOSTACI: Kada mu je ego povređen, ponašaće se kao dete i neće brinuti o osećanjima svoje partnerke. Iako je uvek spreman da reši problem, tada postaje strog i hladan pa je teško komunicirati sa njim.

Škorpija

PREDNOST: Strastven, intenzivan i kada je istinski zaljubljena poseduje neverovatnu empatiju i emocionalno razumevanje.

NEDOSTATAK: Izuzetno je osetljiv, fatalistički razmišlja i ume da bude veoma posesivan. Ako se oseća povređenim, postaje i osvetoljubiv.

Strelac

PREDNOST: Mudar, velikodušan, darežljiv, nežan. Ne ume da laže, tako da od njega možete očekivati maksimalnu iskrenost.

NEDOSTATAK: Uopšteno govoreći, on je stabilan čovek, ali ne kada je ljubav u pitanju. Često ne zna kako da definiše svoja osećanja i lako gubi interesovanje. Voli da nametne svoja uverenja i mišljenja.

Jarac

PREDANOST: Ne postoji ništa što neće učiniti za ženu u koju je zaljubljen. Ne prepušta se lako emocijama, ali kada ga dirne ljubav, spreman je da ostane sa partnerokm do kraja života i da ni u jednom trenutku ne sumnja u svoja osećanja.

NEDOSTATAK: Težak je, stalno kritikuje, ima velika očekivanja, retko pristaje na kompromise i ne razume koncept fleksibilnosti. Kada ga partner povredi, oko sebe će izgraditi zidove koje je teško srušiti.

Vodolija

PREDNOST: Uzbudljiv je i inteligentan. Nikada nije ljubomoran i može mu se bezuslovno verovati.

NEDOSTACI: On sve shvata lično. Često emotivno odluta i udaljava se od partnerke jer se oseća neshvaćeno. On ne može da voli bez osećaja unutrašnje sigurnosti i poverenja, a teško stiče oboje, piše atma.hr.

Ribe

PREDNOST: Nežan, voli punim srcem, ne suzdržava se, pun je brige i poštovanja.

NEDOSTACI: Nestabilan je kada su u pitanju emocije. U trenutku može da se predomisli i kaže da zapravo traži potpuno drugačiju partnerku. Voli da igra ljubavnu igru po svojim pravilima, a ako oseti da ga nešto guši odmah će pobeći.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati