Horoskop

Direktno.rs

01. 07. 2022. 11:47 2

Znaci kojima ne smetaju paklene temperature

Mnogima je prva asocijacija na leto preterana toplota, zagušljivost, komarci, opekotine od sunca, gužva u saobraćaju... Ali ne i njima. Ovi horoskopski znaci žive za ovo godišnje doba i čitave godine maštaju o moru, pesku i sunčevim zracima.

Ovan

Kao vatreni znak, Ovnovi najviše prosperiraju leti. To je doba godine kada blistaju i pokazuju najbolju verziju sebe. Više vole vrućinu i bolje podnose tople mesece nego hladne zimske noći. Ovnovi jednostavno vole letnju sezonu, to je njihovo vreme za napredak i njihova ličnost se najbolje izražava u to doba godine.

Ovnovi su tokom leta najaktivniji i najraspoloženiji za sport i rekreaciju i rado se prepuštaju letnjim aktivnostima, poput plivanja i ronjenja, koje im pomažu da se osećaju sveže i preporođeno.

Blizanci

Pripadnici ovog vazdušnog znaka vole da izlaze i zabavljaju se. Za njih se život sastoji od druženja, zabave i upoznavanja ljudi koji razmišljaju slično kao oni, a najviše vole da se druže leti. Tada su u svom elementu, spremni da flertuju i nose laganu i ležernu odeću koja im omogućava da se osećaju slobodno i da se odlično provedu.

Blizanci se smatraju najdruštvenijim znakom horoskopa i za njih je leto najbolje vreme za druženje sa drugima. Žurke na bazenu, avanturistička putovanja i slične aktivnosti za njih su pojam najbolje zabave, a to je ujedno i prilika da pokažu svoju novu letnju garderobu.

Lav

Lavovi vole sunce i sve u vezi sa letom. Ovaj vatreni znak je najsrećniji kada je na suncu, kada sedi pored jezera, uživa u letnjoj zabavi, nosi prelepe lagane haljine, japanke i naočare za sunce, pa je samim tim tada u svom najboljem izdanju. Uživanje u suncu za lavove je od suštinskog značaja, a podjednako im je važno da u njihov dom ulazi dovoljno prirodnog svetla. Letnji meseci su najbolje godišnje doba za lavove jer više vole toplotu nego hladnoću.

Ovo je vreme kada sijaju jer njihova aura najviše zrači leti. Oni uživaju u sunčanju i ispijanju hladnih koktela i smutija koji ih održavaju svežim i aktivnim. I u dobrom raspoloženju! S druge strane, plivanje im pomaže da zaborave brige i probleme i prepuste se trenutku.

Strelac

Pripadnici ovog vatrenog znaka vole da se sunčaju i upuštaju se u uzbudljive avanture. Leto je vreme kada su Strelčevi najaktivniji i kada najviše vole da provode vreme u prirodi. Vole kada su stvari jednostavne i kada se prosto pokrenu, bez mnogo filozofiranja. Leto vide kao priliku za izlazak, druženje, zabavu i odlazak na more sa prijateljima.

Njihovoj avanturističkoj duši potrebna je samo sloboda da bi mogli da putuju i da se dobro provedu. Dok uživa u morskim radostima, Strelac će rado pokazati svoj novi kupaći kostim i figuru na kojoj je radio tokom godine, piše zadovoljna.dnevnik.hr.

Ribe

Ribe uvek sanjaju o srećnijim vremenima i maštaju o zemlji iz snova u kojoj je sve savršeno. Pripadnici ovog vodenog znaka najsrećniji su u dolini punoj cveća, okruženi procvetalim orhidejama. Leto je doba kada su ribe najsrećnije i najaktivnije. Sanjati u svojoj zemlji čuda punoj cveća je za njih najbolji mogući način da žive svoj život.

Ribe jednostavno vole da sanjaju i provode vreme u sopstvenom imaginarnom svetu gde se mogu zabavljati, biti aktivne, skakati i trčati. Zato im je leto omiljeno godišnje doba.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati