Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

26. 06. 2022. 07:00 0

Ovnovi opušteno, Rakovi promenljivo

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Iskoristite nedelju da se odmorite, ali sigurna sam da ćete naći vremena i za neka uživanja sa dragim osobama ili prijateljima. Preporučujem vam izlazak u prirodu ili u šetnju, jer će vam ova atmosfera najviše prijati. Opuštenost.

BIK

Prepodne biste trebali da iskoristite za kućne obaveze. Ostatak dana je definitivno i samo vaš i na vama je kome ćete ga posvetiti – svakako bih vam preporučila da se vidite sa voljenom osobom, jer ste oboje u fenomenalnom raspoloženju.

BLIZANCI

Tranzitni Mesec je u vašem znaku I danas vas ni u jednom momentu mesto neće držati. Potrebno vam je da se krećete, da šetate, da putujete, da pričate, da saa prijateljima razmenite million I jednu informaciju. A možete I da flertujete.

RAK

Jeste da je vaše raspoloženje i dalje promenljivo, ali najbolje ćete se osećati u društvu prijatelja. Ne samo da ćete se rasteretiti i opustiti, već postoje i šanse da upoznate zanimljive ljude. Prijaće vam komunikacija, ali i boravak na svežem vazduhu.

LAV

Dobro biste proveli da sa voljenom osobom prisustvujete okupljanju prijatelja ili društvenom dešavanju. Jako ste dobro raspoloženi i prijaće vam da budete okruženi zanimljivim ljudima. Skladna komunikacija sa svima, pomalo flertovanja.

DEVICA

Nemojte ovaj dan iskoristiti samo za ono što “morate”. Pa neće obaveze pobeći nigde – čekaće one vas,ne brinite. Umesto toga pokušajte da vreme posvetite sebi i voljenoj osobi. Prijaće vam da pobegnete od svega.

VAGA

Spremni ste za druženja i izlaske, ali mnogo ste spremniji i otvoreniji za emotivne kontakte, za flertovanja, za značajne poglede i komunikaciju sa nekim interesantnim ljudima. Prema tome, pravac u neka nova osvajanja...

ŠKORPIJA

Vi ćete se danas boriti – da li da ostanete kod kuće i završite neke posliće koji su vam bitni ili da maknete sve u stranu i odete da se vidite sa partnerom i sa njim provedete dan. Ne možete uklopiti i jedno i drugo, birajte šta više želite.

STRELAC

Verovatno je da ste danas rešili da ugostite nekoga i da ćete se potruditi da sve bude u cakum-pakum varijanti. Doduše, ovo će iz vas iscediti i poslednji atom snage, ali za prijatelje ili za voljenu osobu sada ste spremni da se žrtvujete.

JARAC

Danas vam je na pameti samo ljubav, flertovanje, provod i izlazak. Ništa drugo ne želite da čujete, ni o čemu drugom ne želite da razmišljate. Hoćete da ugodite sebi i da sve probleme ostavite tamo negde na stranu. Provedite se, ispunjen dan.

VODOLIJA

Nedelja iza vas je bila naporna i hoćete da se posvetite danas ukućanima, prijateljima ili voljenoj osobi. Moguće su varijante porodičnih ručkova i okupljanja. Ne budite nervozni, sve će proći baš kako treba. Opustite se i uživajte u dešavanjima.

RIBE

U prvom delu dana ćete biti pomalo „rasuti“ jer ste isplanirali dosta toga i ne znate da li ćete sve uspeti da stignete na vreme. Ipak, drugi deo dana donosi ispunjenost i zadovoljstvo, kao i  opuštajuće momente sa bliskim ljudima.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati