Horoskop

[ Izvor: venerasapapilotnom.rs ]

18. 07. 2022. 06:00 1

Rak da se ne plaši promena, Jarac daje pažnju

Pogledajte šta vam danas donose zvezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Situacija u poslovnom segmentu samo na prvi pogled izgleda mirno. Očas posla se sve može pokrenuti, i to brže nego što ste mislili. U emotivnim vezama stoji napetost. Ne reagujte na sitnice, usmerite ovu jaku energiju ka strasti.

BIK

Sačuvajte prisebnost, mada će vas neke poslovne situacije zaista izbacivati iz takta. Problem vam je da se uklopite, ali je to u ovom momentu najbolje po vas. Smatrate da ponašanje voljene osobe prema vama nije ni malo korektno.

BLIZANCI

Pokušavate da ne odreagujete u nekim poslovnim situacijama. Poslovno okruženje je napeto i za vas bi bilo najbolje da se povučete i izbegnete ubeđivanja i natezanja. Emotivniji ste nego inače i mogu vas pogađati sitnice.

RAK

Nove poslovne situacije koje se dešavaju oko vas unose vam nervozu. Nemojte se bojati promena, prihvatite ih, na taj način ćete mirnije proći kroz ovaj dan. Vi i partner ne uspevate da prevaziđete neku problematiku u odnosu.

LAV

Uspevate da jednostavnije nego što ste mislili prevaziđete napetije situacije u poslovnom okruženju. Navukli ste osmeh na lice i vodite svoju politiku, što je i najbolje. Voljena osoba vam može, sa pravom, prebaciti da je zanemarujete.

DEVICA

Rešili ste da ćete staviti tačku na neke obaveze i u potpunosti ste usmereni na njih. Ne računajte na podršku ljudi oko sebe, jer su preokupirani svojom problematikom. Iznenađenje od strane voljene osobe jako će vas obradovati.

VAGA

Napravili ste planove, ali ćete teško uspeti da ostvarite bilo šta od njih. Iznenadni preokreti u poslovnom segmentu odvući će vas na drugu stranu. Na neka partnerova ponašanja više ne možete da ne obraćate pažnju.

ŠKORPIJA

Neko sa strane se umešao u vaše planove i pokvario ih i sada pokušavate da se ponovo organizujete, što će ići dosta teško. Ne unosite nervozu u svoje poslovno okruženje. Neka ponašanja emotivnog partnera vam smetaju, smatrate da preteruje.

STRELAC

Obaveze koje ste prihvatili vam odgovaraju i radujete se novim počecima. Međutim, nećete uspeti da ovo završite na lagan način, jer vam dosta toga iz okruženja odvlači pažnju. Potrebno je više koncentracije. Emotivno promenljivo.
JARAC

Postoje razgovori sa partnerima oko kojih želite da se potrudite i posvetite im pažnju. Imajte vere u svoje sposobnosti, budite na visini zadatka. Divna komunikacija sa nekim preko poslovnog segmenta donosi vam osmeh na lice i zadovoljstvo.

VODOLIJA

Situacije se dešavaju brzo i van vaše kontrole. Ne budite nervozni, možete izvući najbolje iz svega ovoga, ako budete reagovali na pravi način. Blago ste uznemireni jer smatrate da se voljena osoba ponaša drugačije nego inače.

RIBE

Vi ćete biti korektni prema saradnicima, ali to ne možemo reći i za drugu stranu. Moguće je da neko neće ispuniti obaveze ili obećanja prema vama. U drugom delu dana je moguća jaka komunikacija sa nekim ko vam je vrlo interesantan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati